Bütçe
11.000 TL

Kyosuke00

Becerikli
Hali hazırda işlemcimi güncellemeyi düşünüyorum. Bütçem maksimum 11K. Öncelikle bu paraya DDR5 sistem toplanmıyor, detaylı baktım. Ondan dolayı bu işlemciyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ryzen 5 5600'den geçeceğim.

Hali hazırda işlemcimi güncellemeyi düşünüyorum. Bütçem maksimum 11K. Öncelikle bu paraya DDR5 sistem toplanmıyor, detaylı baktım. Ondan dolayı bu işlemciyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ryzen 5 5600'den geçeceğim.
Alınmaz maalesef. Elindeki 5600 anakart ve ramleri satarak 16 17k gibi bir bütçe elde edebilirsin.

Gereksiz. Elinizdeki ürünleri satıp bütçenizle birlikte gayet iyi bir AM5 sisteme geçebiliyorsunuz. 9700X ve 7800X3D fıyatına yakın fiyat verip 7500F performansından biraz fazla performans alacaksınız.

Halihazırda işlemcimi güncellemeyi düşünüyorum. Bütçem maksimum 11k. Öncelikle bu paraya DDR5 sistem toplanmıyor, detaylı baktım. Ondan dolayı bu işlemciyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ryzen 5 5600'den geçeceğim.

Alınmaz 5800X3D, 7500F'den bile geri arada dev ipc farkı var.

Parça satmadan 11'e olmuyor gibi. Tahmini 12K civarı para veya parçalardan birisinde ikinci ele yönelmesi lazım. 7500F+anakart desek 9K falan yaptı. 16 GB DDR5 RAM'ler olmuş 2.5-3K civarı.

Bence anakart, RAM ve işlemci üçlüsü satıp AM5'e geçin.

En sağlıklısı dediğiniz gibi anakart+RAM+işlemci satıp daha yüksek bir bütçe elde etmek. @Kyosuke00, bugün ilan açın. Sayılan parçalar satılınca bütçe tam bir netleşir. Devamında buradan devam ederiz veya yeni konu açarsınız.

Son düzenleme:
11'e olmuyor gibi. Tahmini 12K civarı para veya parçalardan birisinde ikinci ele yönelmesi lazım. 7500F+anakart desek 9K falan yaptı. 16 GB DDR5 RAM'ler olmuş 2.5-3K civarı.

En sağlıklısı dediğiniz gibi anakart+RAM+işlemci satıp daha yüksek bir bütçe elde etmek.

Elinde zaten 11k bütçe var mış. Bende elindeki üçlüyü satıp bütçesini arttırıp almasını söylemiştim. 15k üstü bütçesi olacak sanırım.