Bütçe
11.000 TL

drumzy

Çalışkan
AOC'nin Q27G4ZR kodlu modelini satın almıştım ancak ürün kusurlu geldiği için iade edeceğim. Bu bütçede hangi modeller öne çıkıyor, Sizlerin tavsiyeleri nelerdir?

Kusurdan kastınız ışık sızması, ölü piksel ise başka bir üründe de başınıza gelebilir. Aynı ürünü kullanıyorum ve şu anlık memnunum. Değişim neden düşünmüyorsunuz?

Kusurdan kastınız ışık sızması, ölü piksel ise başka bir üründe de başınıza gelebilir. Aynı ürünü kullanıyorum ve şu anlık memnunum. Değişim neden düşünmüyorsunuz?
Hocam ekranla kasa yapışmamış artık çıtalar mı atmış başka bı sorun mu var bilmiyorum. Sol alt köşe neredeyse kusursuzken sağ üst köşede ekranla kasa arasında ciddi bir boşluk var.

Hocam ekranla kasa yapışmamış artık çıtalar mı atmış başka bı sorun mu var bilmiyorum. Sol alt köşe neredeyse kusursuzken sağ üst köşede ekranla kasa arasında ciddi bir boşluk var.
Kusurlu ürün denk gelmiş. Eğer ürünü deneme şansınız olduysa ve görüntü kalitesi içinize sindiyse değişim talep edin derim. Ürünün özellikleri cidden iyi.