Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 11000
- Makaleler
- 1
Arc B580'de driver sorunları var. Bence kasa, SSD ve B580'i satıp AMD GPU'lu bir sistem önerisi isteyin. Olmaz dersenizde sorun değil biz önerimizi yaparız.
Ahmet Can
Uzman
Arc B580'de driver sorunları var. Bence kasa, SSD ve B580'i satıp AMD GPU'lu bir sistem önerisi isteyin. Olmaz dersenizde sorun değil biz önerimizi yaparız.
Intel o sorunları yakın zamanda fix ledi hocam Ayrıca satmakla uğraşıp sistem toplama sürecimi de fazla uzatmak istemiyorum Ram tarafı önemli değil bu arada konuda yazmadım ama şimdilik 8gb mevcut sonra da alabilirim Önerilerinize güveniyorum
Tamamen fixlemedi. Hala sorunlar mevcut.Intel o sorunları yakın zamanda fix ledi hocam Ayrıca satmakla uğraşıp sistem toplama sürecimi de fazla uzatmak istemiyorum Ram tarafı önemli değil bu arada konuda yazmadım ama şimdilik 8gb mevcut sonra da alabilirim Önerilerinize güveniyorum
RAM'i sonradan çözerim derseniz 7500F - B650M-R ikilisi alınabilir.Intel o sorunları yakın zamanda fix ledi hocam Ayrıca satmakla uğraşıp sistem toplama sürecimi de fazla uzatmak istemiyorum Ram tarafı önemli değil bu arada konuda yazmadım ama şimdilik 8gb mevcut sonra da alabilirim Önerilerinize güveniyorum
Ahmet Can
Uzman
En mantıklısı bu gibi görünüyor ama dediğim gibi İlle de am5 veya amd olsun diye takıntım yok intel tarafı hakkında hiçbir fikrim yok meselaTamamen fixlemedi. Hala sorunlar mevcut.
RAM'i sonradan çözerim derseniz 7500F - B650M-R ikilisi alınabilir.
- Makaleler
- 1
Intel'in ölü önü kapalı soketleri yerine AM5 olması daha mantıklı. Hem AM5 işlemciler çoğu LGA soket işlemcilerden daha iyi.En mantıklısı bu gibi görünüyor ama dediğim gibi İlle de am5 veya amd olsun diye takıntım yok intel tarafı hakkında hiçbir fikrim yok mesela
Thanos
Üstün
@Ahmet Can, Hangi anakarta sahipsiniz ben onu anlamadım, hem anakart hem de işlemci önerisi mi istiyorsunuz?
Ahmet Can
Uzman
Evet anakart ve cpu önerisi Anakart üzerinde displayport ve 2. Monitör için vga portu olması önceliğim olur ama şart değil@Ahmet Can, Hangi anakarta sahipsiniz ben onu anlamadım, hem anakart hem de işlemci önerisi mi istiyorsunuz?
Thanos
Üstün
Bilgisayarı ne için kullanacaksınız, oyun için AMD, Render diyorsanız İNTEL önereceğim.Evet anakart ve cpu önerisi Anakart üzerinde displayport ve 2. Monitör için vga portu olması önceliğim olur ama şart değil
Ahmet Can
Uzman
Haklısınız Bahsettiğim şey o tarafta daha performanslı bir cpu varsa am4 de olabilirIntel'in ölü önü kapalı soketleri yerine AM5 olması daha mantıklı. Hem AM5 işlemciler çoğu LGA soket işlemcilerden daha iyi.
oyun diyelim render ile işim yokBilgisayarı ne için kullanacaksınız, oyun için AMD, Render diyorsanız İNTEL önereceğim.