Anladım hocam bu 2 monitörü önermemin sebebi 4K monitör almadan önce 2K planlıyordum baktıklarımdan en kalitelisi bu 2'si Dell daha iyi ama. Tabii gene bütçenize göre ilerlemeniz daha mantıklı olur.

Hocam kronik sorunu olmasın da gerisi sorun yaratmaz ya. Çok sorun yaşadım önceki konuma bakarsanız. Ayrıca kullandığım ekran kartına 1080p gerçekten çok darboğaz yapıyor gibi hissediyorum 4070 Super 1080p'lik bir ekran kartı değil gibi geldiği için 2K istiyorum.

İkisi de çok iyi monitörler. Sadece birinin standı büyük diğerininki küçük.

Hocam o zaman şu anki monitör tercihim ASUS gibi duruyor. Peki size çok iyi monitör dedirten özellikleri nelerdir? Sadece merak ettim çünkü ben Gigabyte G24F-2'yi almadan önce de bana bayağı iyi monitör dediler fakat cırt çıktı bayağı tüm kronik hatalarıyla birlikte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman şu anki monitör tercihim ASUS gibi duruyor. Peki size çok iyi monitör dedirten özellikleri nelerdir? Sadece merak ettim çünkü ben Gigabyte G24F2'yi almadan önce de bana bayağı iyi monitör dediler fakat cırt çıktı bayağı tüm kronik hatalarıyla birlikte.
Bunu @BerkayZ87 hocamın anlatması daha doğru.

Hocam o zaman şu anki monitör tercihim ASUS gibi duruyor. Peki size çok iyi monitör dedirten özellikleri nelerdir? Sadece merak ettim çünkü ben Gigabyte G24F2'yi almadan önce de bana bayağı iyi monitör dediler fakat cırt çıktı bayağı tüm kronik hatalarıyla birlikte.
Hocam bu monitörün stoğu var mı emin misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör: