Detaylar
Kim cevapladı?PC Uzmanı
Başarılı
11 bin TL'ye kablolu kulaklık kullanmak istemezdim, o kadar demem yeterli bence.
Hocam iade etsem acaba etik olur mu ya, o düşündürüyor. Sonuçta diyorum şimdi de yani aldım bir kere kimse almak da istemez kulağıma koyduğum kulaklığı. Mesela ben başkasının kullandığı kulaklığı kullanmak istemem, o yüzden düşündüm iade konusunda.
Son düzenleyen: Moderatör:
emre259
Uzman
Hocam iade etsem acaba etik olur mu ya, o düşündürüyor. Sonuçta diyorum şimdi de yani aldım bir kere kimse almak da istemez kulağıma koyduğum kulaklığı. Mesela ben başkasının kullandığı kulaklığı kullanmak istemem, o yüzden düşündüm iade konusunda.
14 günlük iade hakkın var. Kulaklık bazı sitelerde hijyen kategorisine girdiği için iade almıyorladı, Amazon'u bilmiyorum ama. Eğer Amazon satıcı ve gönderici olarak aldıysan iade edebilirsin. Kabul ederlerse Amazon bunu ikinci el kategorisinde ilana koyar ve satar. Milyar dolarlık şirket, etiği boş ver. Ha küçük bir işletme-satıcıdan aldıysan iade etme. Keyfi olarak işletmeyi zor duruma sokma, şahsi görüşüm.
PC Uzmanı
Başarılı
14 günlük iade hakkın var. Kulaklık bazı sitelerde hijyen kategorisine girdiği için iade almıyorladı, Amazon'u bilmiyorum ama. Eğer Amazon satıcı ve gönderici olarak aldıysan iade edebilirsin. Kabul ederlerse Amazon bunu ikinci el kategorisinde ilana koyar ve satar. Milyar dolarlık şirket, etiği boş ver. Ha küçük bir işletme-satıcıdan aldıysan iade etme. Keyfi olarak işletmeyi zor duruma sokma, şahsi görüşüm.
Aynen hocam ben de o yüzden öyle düşündüm şimdi kul hakkına girer miyim falan diye ama işletme büyük mü bilmiyorum. "veriko" adlı satıcıdan aldım, büyük bir işletme mi acaba?
emre259
Uzman
Kurucusu avukatmış, sanırsam herhangi bir mağaza & dükkana sahip değil. Depo usulü çalışıyor. Sattığı ürünlerin fiyat skalası geniş, daha önce açılıp iade edilmiş kulaklığı başka birine satmışlar. Seninkinde de aynı senaryo yaşanabilir. Kullan gitsin, almadan önce böyle forumlarda konu açın tartışalım.Aynen hocam bende öyle düşündüm ama işletme büyük mü bilmiyorum veriko adlı satıcıdan aldım büyük bir işletme mi acaba?
PC Uzmanı
Başarılı
Kurucusu avukatmış, sanırsam herhangi bir mağaza & dükkana sahip değil. Depo usulü çalışıyor. Sattığı ürünlerin fiyat skalası geniş, daha önce açılıp iade edilmiş kulaklığı başka birine satmışlar. Seninkinde de aynı senaryo yaşanabilir. Kullan gitsin, almadan önce böyle forumlarda konu açın tartışalım.
Hocam Vatan Bilgisayar'da 7.000 TL'ye buldum, arada 4.000 TL fiyat var, az değil. İade edip buradan mı alsam?
emre259
Uzman
Aldığınız ürünün Amazon linkini paylaşabilir misiniz?Hocam Vatan Bilgisayar'da 7.000 TL'ye buldum, arada 4.000 TL fiyat var, az değil. İade edip buradan mı alsam?
Eki Görüntüle 201390
MisafirTerliği34
Yetkin
Bu düşünceye sahipsen iade edip wireless modelini al. 3K fark var.