Yorum yapmayacağım ama iade koşullarını öğren, sonra başın ağrımasın. Kutu açılırsa iade olmaz gibisinden koşullar sıkıntı çıkarır.

Kutu açılırsa iade kabul etmiyorlar ama THY ile çözülebilecek bir şey ki laptop almıştım satıcı iade kabul etmedi sonrasında THY ile iade sağladım. Onun dışında neden böyle söylediğinizi merak ettim, Xiaomi Note 14 Pro yurt dışı alacaktım 11k ya ya da NP1 11-12K bütçede alınabilir değil mi?

Kutu açılırsa iade kabul etmiyorlar ama THY ile çözülebilecek bir şey ki laptop almıştım satıcı iade kabul etmedi sonrasında THY ile iade sağladım. Onun dışında neden böyle söylediğinizi merak ettim, Xiaomi Note 14 Pro yurt dışı alacaktım 11K ya ya da NP1 11-12K bütçede alınabilir değil mi?

Alınabilinir ama sıkıntı çıkarsa başın ağrıyabilir.

@Talhalisca7 öncelikle bu forumda Nothing deneyimi olan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Diğerleri de kağıt üstü verilere göre öneriyorlar.

Cihaza gelirsek, markadan bağımsız olarak bir markanın ilk cihazı alınmaz. Bu her zaman böyledir, isterse Nothing olsun isterse Samsung veya bir başkası...

Cihazdaki panel kaliteli değil, arka kapağın iç kısmına toz kaçma gibi sorunlar var.

Güncelleme desteği bitti, Android 15'te kalacak artık.

Ekran süresi asla beklediğin gibi bir süre olmayacak.

Bir cihazı alırken yapman gereken o cihazı kullanan kişilerin yorumunu alman olur. Bak bakalım şuradaki gerçek Phone (1) kullanıcıları cihaz hakkında ne demiş?

Bende bunları bizzat Phone (2a) kullanıp dili yanmış biri olarak söylüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250820_161918_Chrome.webp
    Screenshot_20250820_161918_Chrome.webp
    395,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20250820_161927_Chrome.webp
    Screenshot_20250820_161927_Chrome.webp
    170,3 KB · Görüntüleme: 62
Ne gibi sıkıntı hocam? 2 yıl garantili alıyorum, evofone güvenilir değil mi?

Cihazda sıkıntı çıkabilir, şans işi sonuçta. Hem evofone hem nothing ürünleri hakkında forumda iyi yorumlar vardı ama kötü yorumlarda bu forumda, başka forum ve haberlerde gördüm.
Dediğim gibi illa bu sorunlar olacak diye bir şey yok, sadece alırken haberin olsun.
Ama o fiyata çok iyi donanımlı cihaz. Sıkıntısız kullanırsan kullan ama cihazda sorun çıkarsa başın ağrıyabilir

@Talhalisca7 öncelikle bu forumda Nothing deneyimi olan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Diğerleri de kağıt üstü verilere göre öneriyorlar.

Cihaza gelirsek, markadan bağımsız olarak bir markanın ilk cihazı alınmaz. Bu her zaman böyledir, isterse Nothing olsun isterse Samsung veya bir başkası...

Cihazdaki panel kaliteli değil, arka kapağın iç kısmına toz kaçma gibi sorunlar var.

Güncelleme desteği bitti, Android 15'te kalacak artık.

Ekran süresi asla beklediğin gibi bir süre olmayacak.

Bir cihazı alırken yapman gereken o cihazı kullanan kişilerin yorumunu alman olur. Bak bakalım şuradaki gerçek Phone (1) kullanıcıları cihaz hakkında ne demiş?

Bende bunları bizzat Phone (2a) kullanıp dili yanmış biri olarak söylüyorum.
Teşekkür ediyorum aynı yorumları okudum technopat üzerinden aktif kullanan bi kişiyle de görüştüm ekran süresi az 5-6 saat olduğunu gösterdi paneline bir şey diyemem toz olarakta haklı bi yorum , kendimde pek çok değerlendirme yaptım telefona fazla para vermek istemeyen biri olarak 12k civarına başka alternatşf göremedim.

Cihazda sıkıntı çıkabilir, şans işi sonuçta. Hem evofone hem nothing ürünleri hakkında forumda iyi yorumlar vardı ama kötü yorumlarda bu forumda, başka forum ve haberlerde gördüm.
Dediğim gibi illa bu sorunlar olacak diye bir şey yok, sadece alırken haberin olsun.
Ama o fiyata çok iyi donanımlı cihaz. Sıkıntısız kullanırsan kullan ama cihazda sorun çıkarsa başın ağrıyabilir
Teknoloji işinde zaten garanti bişi beklemiyorum ama çokta umutsuz değilim gibi ortalama bi telefon bekliyorum 11 bin liraya şuan hiç sorunsuz deseler bile ihtimal olabilir. Zamanında 38K ya 4060 14500hx donanımlı Victus 16 almışitım çokta övülüyordu sonrasında hall sensör sorunları çıktı ben hala yaşamadım ama bu riskli ürün olduğunu değiştirmez maalesef.

Donanımı hoşuma gitti ki telefonla haşır neşir değilim Ip7 ye baksam günde ekran sürem 3-4 saat anca genel olarak laptopta takılıyorum.

Teşekkür ediyorum aynı yorumları okudum technopat üzerinden aktif kullanan bi kişiyle de görüştüm ekran süresi az 5-6 saat olduğunu gösterdi paneline bir şey diyemem toz olarakta haklı bi yorum , kendimde pek çok değerlendirme yaptım telefona fazla para vermek istemeyen biri olarak 12k civarına başka alternatşf göremedim.

Teknoloji işinde zaten garanti bişi beklemiyorum ama çokta umutsuz değilim gibi ortalama bi telefon bekliyorum 11 bin liraya şuan hiç sorunsuz deseler bile ihtimal olabilir. Zamanında 38K ya 4060 14500hx donanımlı Victus 16 almışitım çokta övülüyordu sonrasında hall sensör sorunları çıktı ben hala yaşamadım ama bu riskli ürün olduğunu değiştirmez maalesef.

Donanımı hoşuma gitti ki telefonla haşır neşir değilim Ip7 ye baksam günde ekran sürem 3-4 saat anca genel olarak laptopta takılıyorum.
Tabiki iade et 12K ya bence bun al dediğiniz ürün varsa bakabilirim kesinlikle.

Teknoloji işinde zaten garanti bir şey beklemiyorum ama çok da umutsuz değilim gibi ortalama bir telefon bekliyorum 11 bin liraya şu an hiç sorunsuz deseler bile ihtimal olabilir. Zamanında 38K ya 4060 14500HX donanımlı Victus 16 almışitım çok da övülüyordu sonrasında hall sensör sorunları çıktı ben hala yaşamadım ama bu riskli ürün olduğunu değiştirmez maalesef.

12K ya alacağın diğer telefonlardan daha iyi ama sorunlarınıda bil. Eğer ki sorun yaşarsan o bütçede başka alternatif istersen önceden söyleyeyim A26 ve Realme 12+ seçebilirsin.

Teşekkür ediyorum aynı yorumları okudum Technopat üzerinden aktif kullanan bir kişiyle de görüştüm ekran süresi az 5-6 saat olduğunu gösterdi paneline bir şey diyemem toz olarak da haklı bir yorum, kendimde pek çok değerlendirme yaptım telefona fazla para vermek istemeyen biri olarak 12K civarına başka alternatşf göremedim.

Rica ederim, ne demek...

Bende senin gibiyim, bir telefona haddinden fazla para vermek mantıklı gelmiyor.

İstersen yine cihaza bir şans verebilirsin. Ben senin yerinde olsam sıfır veya maksimum 1 aylık Samsung A36 almaya çalışırdım. Her anlamda daha güncel bir cihaz... Tabii bu benim naçizane tavsiyem, son karar senin :)...