Rica ederim, ne demek...

Bende senin gibiyim, bir telefona haddinden fazla para vermek mantıklı gelmiyor.

İstersen yine cihaza bir şans verebilirsin. Ben senin yerinde olsam sıfır veya maksimum 1 aylık Samsung A36 almaya çalışırdım. Her anlamda daha güncel bir cihaz... Tabii bu benim naçizane tavsiyem, son karar senin :)...
İkinci ele hiç güvenmiyorum ya daha önce hiçte ürün almadım tabiki tercih meselesi ,15.800 lira şuan fiyatı o fiyatlara çıksam Honor 400 alırdım da işte mantık sürekli 4 koy şunu al 4 daha koy şunu al olarak gidiyor maalesef:)

12K ya alacağın diğer telefonlardan daha iyi ama sorunlarınıda bil. Eğer ki sorun yaşarsan o bütçede başka alternatif istersen önceden söyleyeyim A26 ve Realme 12+ seçebilirsin.
A26 ya bakacağım realme tercih etmem gibi.

İkinci ele hiç güvenmiyorum ya daha önce hiç de ürün almadım tabii ki tercih meselesi,15.800 lira şu an fiyatı o fiyatlara çıksam Honor 400 alırdım da işte mantık sürekli 4 koy şunu al 4 daha koy şunu al olarak gidiyor maalesef:)

Sarı sitede bulunduğun şehirde A36 varsa bak, sıfırları 13K₺ bandında dolanıyor.

@Talhalisca7 Merhaba. Sizi NP1'e soğutmaya çalışanlara bakmayın. Her cihazdan şikayet eden var. Şuraya yığınla A36'dan muzdarip olan kişilerin şikayetlerinin ekran görüntülerini atarım ama böyle bir şeye gerek yok. Kaldı ki NP1'in işlemcisi A36'dan bazı konularda üstün; çekim gücü daha yüksek, daha iyi bir ARM mimarisi kullanıyor, frekansı daha yüksek. iPhone'dan geçişte kolay alışabilen bir arayüz zaten Nothing OS, yıllanmış iPhone 7'den geçeceğiniz için memnun kalırsınız merak etmeyin. Bu arada A26 tasarımıyla çağ dışı kalıyor, mono hoparlör kullanıyor, işlemcisi daha düşük NP1'e göre. A serisinin genel olarak fiyatları artmış. NP1 veya Realme 12+ arasında tercih yapmanızı öneririm. Bir mağazadan görseniz sizin için daha iyi olur.

@Talhalisca7 Merhaba. Sizi NP1'e soğutmaya çalışanlara bakmayın. Her cihazdan şikayet eden var. Şuraya yığınla A36'dan muzdarip olan kişilerin şikayetlerinin ekran görüntülerini atarım ama böyle bir şeye gerek yok. Kaldı ki NP1'in işlemcisi A36'dan bazı konularda üstün; çekim gücü daha yüksek, daha iyi bir ARM mimarisi kullanıyor, frekansı daha yüksek. iPhone'dan geçişte kolay alışabilen bir arayüz zaten Nothing OS, yıllanmış iPhone 7'den geçeceğiniz için memnun kalırsınız merak etmeyin. Bu arada A26 tasarımıyla çağ dışı kalıyor, mono hoparlör kullanıyor, işlemcisi daha düşük NP1'e göre. A serisinin genel olarak fiyatları artmış. NP1 veya Realme 12+ arasında tercih yapmanızı öneririm. Bir mağazadan görseniz sizin için daha iyi olur.
Dediklerine hak veremem diyemem çünkü bazı konularda haklılar ama telefona fazla bütçwe ayırmayacak olan ben için ne kadar ekmek o kadar köfte kafasındayım.

Dediklerine hak veremem diyemem çünkü bazı konularda haklılar ama telefona fazla bütçwe ayırmayacak olan ben için ne kadar ekmek o kadar köfte kafasındayım.
Verdiğim ekmeğe göre köfte alıyorsam sorun yok benim için.

Verdiğim ekmeğe göre köfte alıyorsam sorun yok benim için.

Ben sadece uyardım böyle böyle sorunlar var (Şikayetvar dışında) yorumlarda sıklıkla gördüm diye. NP1'in ilk üretimleri çok sıkıntılıydı şu anki üretimleri daha iyi olabilir.
NP1 verdiğin paraya göre gayet iyi bir cihaz. Dediğim gibi sadece uyardım. Çünkü nothing yeni bir firma ve kullananlarda az.

A26'yı kullanan yok ki yaşadığı sorunları aktaran olsun. NP1 verdiğiniz ekmeğe fazlasıyla köfte veren bir cihaz. A26 öyle değil maalesef, köfteye tek tırnaklı eti karıştırılıp hilekarlık yapılmış bir ürün.

Gayet iyi ve şık bir telefon, kendim kullanıyorum. Fiyatı da uygun bayağı son baktığımda 16k civarlarına fırlamıştı fiyatları. Gündelik kullanımda fazlasıyla işinizi görecektir zaten, şarjıda iyi gidiyor. Tek problemi güneş altında parlaklığının pek yetmemesi.

iPhone 7'de kullandım, şu an elimde nothing Phone 1 var. Emin olun çağ atlayacaksınız. A36 ayarında bir telefon bu. A26 ile karşılaştırmayın bile. En sevdiğim kısımlar kasasının o hissiyatı, tıkladığımda metalin titremesi; işlemcinin 778g modelinin Plus hali olması (harcanan watt alt segmentlerde az olduğu için throotle gibi bir sorun yok). Ve arayüzünü çok sevdim. Bazıları bloatware olmadığı için yazılımı iyi diyor ama ben onunla alakasız olarak tasarım yönünden beğendim. Tek eksisi pilin hızlı gitmesi.

iPhone 7'de kullandım, şu an elimde nothing Phone 1 var. Emin olun çağ atlayacaksınız. A36 ayarında bir telefon bu. A26 ile karşılaştırmayın bile. En sevdiğim kısımlar kasasının o hissiyatı, tıkladığımda metalin titremesi; işlemcinin 778g modelinin Plus hali olması (harcanan watt alt segmentlerde az olduğu için throotle gibi bir sorun yok). Ve arayüzünü çok sevdim. Bazıları bloatware olmadığı için yazılımı iyi diyor ama ben onunla alakasız olarak tasarım yönünden beğendim. Tek eksisi pilin hızlı gitmesi.
Pil konusunda yeni olduğu için şuan bende çok çok iyi gibi ama ilerleyen vakitlerde ne olcağı bilinmez , instagramdaki kalite düşüklüğü güncellemelerden sonra biraz daha toparladı gibi onun haricinde kamera gayet iyi gibi malzeme kaltesi arayüzü aşıır iyi bne çok beğebndim. Kamera konusunda net değilim çok fotoğraf çekmedim ilk izlenimlerim kameraya 10/7 malzemeye diyecek lafım yok kusursuz olmuş , ekranı beni baya tatmin etti , oyun performansı pes mobile oynuyorum sadece onda da çok çok iyiydi cihaza benim puanım 11-12K bandını da düşünürsek 10/8 yarın denize gidicem foto çektikten sonra kamera da iyi puan alırsa 10/9 derim 1 puanı da instaya bişi yüklerken fotoalrın bozulmasından kırarım onun haricinde çok çok iyi cihaz.