Hocam bence FH5'in haritası daha iyi ve büyüktü sanki.
Harita konusunda FH5'i savunamam, zira arcade-sim kafasındaki bir oyunda taş-toprak-orman popülasyonu olan bir harita görmek pek de güzel bir deneyim değil ama tek başına oyuna çamur atmak için bir sebep değil.

Oynamadım ama o da çok esprisi olan bir şey değil, FH4'ün Lego DLC'si tekler yani onu.
Oyun kaliteli de fazla monoton, gerçekten araç ruhuna kıymet vermiyor. Sesler fazla benzer, yarışlar çok basit güzergahlara sahip. Herhangi bir Gran Turismo'yu oynarsanız ne demek istediğimi anlarsınız, GT5 bile FH5'ten daha detaylı hissettiriyor.
Gran Turismo ile FH5 kıyaslanamaz zaten, Gran Turismo bariz daha iyi bir oyun serisi.

Gran Turismo hiç oynamadım hocam dümdüz oyun yani FH5 gibi açık dünya haritası yok ki sadece pistte geçiyor.
Yok hocam, zaten pist apayrı bir kültür. Lisanslı pistlerinin olması iyi bir şey. Ki yani aynı tarz araba oyunları değil, Gran Turismo tam sim olmasa da sim tarafına kayıyor ama sanat eseri gibi oyun tüm serileri. Fevkalade detaylı, tok, güçlü ve dolu bir oyun. Oyunun harmonisi mükemmel.

FH5 ise malesef boş boş gezdiğiniz bir oyun, kaliteli yarışları yok. Sarmıyor yani. Layoutlar berbat, benzer tür olan Crew Motorfest'te güzel yarış güzerhagları oluyor yine. FH5'te bu durum tamamen fiyasko.

AI da berbat. Sesler de berbat.

Yok hocam, zaten pist apayrı bir kültür. Lisanslı pistlerinin olması iyi bir şey. Ki yani aynı tarz araba oyunları değil, Gran Turismo tam sim olmasa da sim tarafına kayıyor ama sanat eseri gibi oyun tüm serileri. Fevkalade detaylı, tok, güçlü ve dolu bir oyun. Oyunun harmonisi mükemmel.

FH5 ise maalesef boş boş gezdiğiniz bir oyun, kaliteli yarışları yok. Sarmıyor yani. Layoutlar berbat, benzer tür olan Crew Motorfest'te güzel yarış güzerhagları oluyor yine. FH5'te bu durum tamamen fiyasko.

AI da berbat. Sesler de berbat.
Hocam, FH5'i kendi alanında kıyaslamak gerek. Konu gerçekçilik ise zaten bu konun tek kazananı modlu Assetto Corsa olur, üstüne oyun yok. FH5 tamamen online oynamaya dayalı bir arcade ağırlıklı araba oyunu.

Motorfest alin derim. FH5'ten daha iyi bir oyun.

Evet bende The Crew Motorfesti almayı düşünüyorum güzel oyundur acaba FH5'ten iyi mi diye düşünüyorum fiyatta çok uçuk ya araba yarışı oyununa 96 dolar vermek sıkıntı ya 3.yıl sürümü 96 dolar artık kış indirimini bekleyeceğim bakalım ne kadar düşecek.

Evet bende The Crew Motorfesti almayı düşünüyorum güzel oyundur acaba FH5'ten iyi mi diye düşünüyorum fiyatta çok uçuk ya araba yarışı oyununa 96 dolar vermek sıkıntı ya 3.yıl sürümü 96 dolar artık kış indirimini bekleyeceğim bakalım ne kadar düşecek.
Ubisoft Connect'te kuponlarla kodlarla indirim zamanları çok sağlam düşüyor.. Steam'den almayın bence.

Gerek yok hocam o arabalari para kazanarak alabiliyorsunuz. Sizin butcenize uygun olani alin. Ayrica @mr.esat hocam hakli. Steam'den almaniza gerek yok şu an Ubisoft'ta bayağı girdi indirime.