Yer
United Kingdom
Kendilerinden 2 Ağustos tarihinde HS65 Wireless kulaklık aldım. Bir sürü sorunlarla karşılaştım, kendi kendine ses kısması ve mikrofon cızırtısı falan ama konu bu değil.

Ürünü 22 Ağustos'ta servise gönderdim, 3 Eylül'de iade kararı çıktı. Kendilerine iade belgesini attım 3 Eylül'de ve 4 Eylül sabahı benden iadeyi yapmaları için kredi kartı numaramı ve son kullanma tarihini istediler, doğal olarak vermedim. Amazon gibi yerlerden CVV olmasa da alışveriş yapabiliyorlar. Sonra IBAN attım kendilerine 4 Eylül'de, ve yetkili birime ilettiklerini söylediler. Bugün 15 Eylül, ancak henüz hesabıma bir iade geçmedi.

Bu durumda sizce ne yapabilirim? Kendilerini aradım fakat oyaladılar, yetkili birime iletildi demekten başka bir şey demediler.

Eski adresim yakındı da şu anda maalesef 761 km uzaktayım PcKolik mağazasına.

Bu konularda ben hep THH tarafındayım ya şikayet et CİMER'e yaz 2 dakikalık iş zaten maliye nerede beleş para 5 dakikada orada bitiyor. Ondan sonra bırak onlar kedi köpek gibi dalaşsınlar süreç elbet uzun sürüyor maalesef bu süre zarfında paran değer kaybediyor. Eğer ürün elinde olsaydı değişim talep et diyecektim ama maalesef.