Lumine

Yetkin
09 Aralık tarihinde hattımı Turkcell'e taşıdım. Bugüne kadar fatura 142₺ gözüküyordu. Bugün baktığımda 290₺ olarak gözüküyor. Bu yasal mı? Yasal değilse nereye şikayet edebilirim?

Not : Reklam engelleme servisini 20₺ ye aldım. Haberim var.

Canlı destek papağan gibi faturanız 390₺ ve aşağısında olduğunda sorun yok diyor. Müşteri hizmetleri de fatura kesilmedigi için işlem yapmıyor.

SmartSelect_20241212_194134_Turkcell.webp

Paket aşımı vs. yapmadım. 11 günlük kullanım için neredeyse tam ay ücreti alacaklar. Önceki hattımdan kalan herhangi bir borç yok. Hatta 14₺ alacaklıyım.

Normalde belirli bir günün ücreti alınır. Parantez içinde günü belirtilir. Ama siz hatta yeni geçmişsiniz yazılımsal bir sorun olmuş galiba.
Örnek burada. Yetkili bir turkcell bayisi varsa ona sormanız en hızlı sonucu getirecektir. Zira müşteri hizmetleri denilen insan sınıfının papağan benzeri tavırları mevcut. Hatta papağandan daha çok papağana benziyorlar demek daha doğru olabilir.
1734028982402.webp

Reklam engelleme servisi yerine adblock.dns.mullvad.net'i kullansanız daha iyi olur. Parayla yaptığınızın bedava hali.
1734028847350.webp

Ayarlardan gizli dns veya özel dns diye bir ayar olacak oraya yazmalısınız.

Normalde belirli bir günün ücreti alınır. Parantez içinde günü belirtilir. Ama siz hatta yeni geçmişsiniz yazılımsal bir sorun olmuş galiba.
Örnek burada. Yetkili bir turkcell bayisi varsa ona sormanız en hızlı sonucu getirecektir. Zira müşteri hizmetleri denilen insan sınıfının papağan benzeri tavırları mevcut. Hatta papağandan daha çok papağana benziyorlar demek daha doğru olabilir.
Eki Görüntüle 106744
Reklam engelleme servisi yerine adblock.dns.mullvad.net'i kullansanız daha iyi olur. Parayla yaptığınızın bedava hali.
Eki Görüntüle 106742
Ayarlardan gizli dns veya özel dns diye bir ayar olacak oraya yazmalısınız.
Yarın dersten sonra sorayım bakalım. 2 bayii var yakınlarda ikisinede soracağım acaba ne cevap verecekler.

Bayiye gittim durumu anlattım ve interneti kullandığım için faturamın arttığını söylendi. O zaman İnterneti kullanmadığım zaman para ödememek gerektiğini söylediğimdeyse sistem öyle işlemiyor diye cevap aldım. 11 günlük kullanım için neredeyse tam ay ücreti alacaklar. Ben hakkımı helal etmiyorum.

Son düzenleme: