Detaylar
Kim cevapladı?Orta hocam
Netlerin kaç yani hocam, 60-70 arasıysa 345, orijinal, bir tık üstüyse 3D
Hiç deneme çözmedim hocam, yeni başlıyorum 11. Sınıf için.Netlerin kaç yani hocam, 60-70 arasıysa 345, orijinal, bir tık üstüyse 3D
11. sınıftayken hocamız ÇAP çözüyordu, özellikle fasikülleri mükemmel matematik alanında. Bir bak istersen, Sonuç fasikülleri de olabilir.Hiç deneme çözmedim hocam, yeni başlıyorum 11. Sınıf için.
SF26
Üstün
Fizik için Bilgi Sarmal/3DMerhaba, sayısal dersler için kullandıysanız ve faydasını gördüğünüz yayın önerisi olan var mı?
Kimya için Orbital/Aydın
Biyoloji için Palme/Biyotik/DR.Biyoloji
Matematik için 3D/Orijinal/Metin/Barış/Eyüp B. derim.
Matematikte önerdiğim tüm kaynaklar orta ve üstünde zorluktalar söyleyeyim. Aralarından Orijnal/3D/Eyüp B. çözdüm, 24' sınavına hazırlanırken de Orijinal çözüyordum.
Çap'ın fasikülleri eskisi gibi iyi değil, kêza Apotemi de çok eskidi. Sonuç ise biraz temel.11. sınıftayken hocamız ÇAP çözüyordu, özellikle fasikülleri mükemmel matematik alanında. Bir bak istersen, Sonuç fasikülleri de olabilir.
Dedikleriniz orta ve üstüyse bilemedim, hiç deneme çözmedim açıkçası çalışmaya da bu sene başlayacağım.Fizik için Bilgi Sarmal/3D
Kimya için Orbital/Aydın
Matematikte önerdiğim tüm kaynaklar orta ve üstünde zorluktalar söyleyeyim. Aralarından Orijnal/3D/Eyüp B. çözdüm, 24' sınavına hazırlanırken de Orijinal çözüyordum.
Çap'ın fasikülleri eskisi gibi iyi değil, kêza Apotemi de çok eskidi. Sonuç ise biraz temel.
Sonuç'un fasikülleri mesela logaritması falan iyi bence. Konuyu ilk kez öğreniyor, Karekökün fasikülleri de olabilir o da iyiydi. 12. sınıfta bile matematik hocam tahtadan ÇAP fasiküllerinden işliyordu, konuyu öğrenmek için iyi olduğunu düşünüyorum.Fizik için Bilgi Sarmal/3D
Kimya için Orbital/Aydın
Çap'ın fasikülleri eskisi gibi iyi değil, kêza Apotemi de çok eskidi. Sonuç ise biraz temel.
SF26
Üstün
Matematiktekiler orta ve üstü.Dedikleriniz orta ve üstüyse bilemedim, hiç deneme çözmedim açıkçası çalışmaya da bu sene başlayacağım.
Fizikte BS Kolay-Orta
Kimyada Orbital Kolay-Orta
Biyolojide Biyotik Kolay-Orta kalıyor.
Matematikte daha kolay istiyorum derseniz Matematiğin İlacı olabilir.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-