Hocam bence, matematik için Matematiğin İlacı'nı al. Temel düzeydir, sonra 345 geçersin.Dedikleriniz orta ve üstüyse bilemedim, hiç deneme çözmedim açıkçası çalışmaya da bu sene başlayacağım.
Fen için okulda derslerini dinle özellikle 11 önemli.
Hocam bence, matematik için Matematiğin İlacı'nı al. Temel düzeydir, sonra 345 geçersin.Dedikleriniz orta ve üstüyse bilemedim, hiç deneme çözmedim açıkçası çalışmaya da bu sene başlayacağım.
Başlangıç için yeterli Sonuç, üstü için fazla eksik.Sonuç'un fasikülleri mesela logaritması falan iyi bence. Konuyu ilk kez öğreniyor, Karekökün fasikülleri de olabilir o da iyiydi. 12. sınıfta bile matematik hocam tahtadan ÇAP fasiküllerinden işliyordu, konuyu öğrenmek için iyi olduğunu düşünüyorum.
345 önermemeyi tercih ediyorum, hem hoca tercihleri hem de sorularda Atatürk'e karşı uyguladıkları sistematik sansür ciddi sıkıntılı.Hocam bence, matematik için Matematiğin İlacı'nı al. Temel düzeydir, sonra 345 geçersin.
Teşekkürler hocam bu şekildeyse alırım ben orta ve üstü dediğiniz için öyle demiştim.Matematiktekiler orta ve üstü.
Fizikte BS Kolay-Orta
Kimyada Orbital Kolay-Orta
Biyolojide Biyotik Kolay-Orta kalıyor.
Matematikte daha kolay istiyorum derseniz Matematiğin İlacı olabilir.
Teşekkürler hocam size de, görmemişim mesajıHocam bence, matematik için Matematiğin İlacı'nı al. Temel düzeydir, sonra 345 geçersin.