11. sınıf sayısal öğrencisi ne yapmalı?

AMOUK 2

Uzman
Yer
Mamak
Arkadaşlar, 11. sınıfım. Şu anda sayısal öğrencisiyim ve açıkçası 9, 10 hakkında çok çok az şey hatırlıyorum. Belki kimyada ve biyolojide ortalamam vardır. Ama matematik ve fizik rezalet ötesi diyebilirim. Sadece günü kurtaracak kadar çalıştım 2 yıl boyunca. Sonucunda da cidden kurtardım. Yani çalışırsam yapabileceğime inanıyorum. YKS hakkında hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir. Tek bildiğim TYT'nin 9, 10 konuları, AYT'nin ise 11, 12 konuları olduğu. OBPM maalesef ki çok düşük (71) ama akıllandım, şu sıralar derslere de katılıyorum. Ders çalışmam gerektiği için sizlere danışmak istedim. Şu an ne yapmalıyım? 9, 10'da neredeyse pek bir şey hatırlamıyorum. Hangi kaynakları almalıyım? Sınıf hocalarımız bize birkaç tane yayın söyledi, tavsiye etti. Onları alsam olur mu? Sizin ekstra olarak kaynak veya hoca öneriniz varsa hepsine açığım arkadaşlar. Dediğim gibi YKS hakkında hiçbir şey bilmiyorum diyebilirim. Hedefim tıp bu arada. Teşekkür ederim hepinize şimdiden.

Forumdaki rehberleri incelemen yeterli, şu anda eksik yok sanırım onlarda.

Forumdaki rehberleri incelemen yeterli, şu anda eksik yok sanırım onlarda.
Hocam inceledim de ben maarifim. Sistem değiştiği için sormak istedim. Hala aynı mı değişiklikler?

Hocam inceledim de ben maarifim. Sistem değiştiği için sormak istedim. Hala aynı mı değişiklikler?
Önerilecek yayınlarda ve hocalarda pek değişiklik yok, göze çarpan yayın kalitesi farkı da yok şu an incelediğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…