Stormweaver 13

Uzman
Yer
Ankara
Şu an 11. sınıftayım ve sayısal öğrencisiyim. 9 ve 10. sınıfta derslerim ortalamaydı, bu yüzden bu sene biraz daha asılmam gerektiğini düşünüyorum. Bu yaz biraz paragraf çözdüm ve hafif de olsa 10. sınıf matematik tekrarı yaptım. Benim anlamadığım şey şu: 11. sınıf konularını çalışırken bir yandan 9 ve 10. sınıf konularını nasıl çalışacağım? Bu konu beni biraz düşündürüyor.

@Michael MYERS Hocam, yanlış bilmiyorsam siz bu sene sınava girdiniz. 11. sınıfta nasıl bir çalışma izlediniz?

Şu an 11. sınıftayım ve sayısal öğrencisiyim. 9 ve 10. sınıfta derslerim ortalamaydı, bu yüzden bu sene biraz daha asılmam gerektiğini düşünüyorum. Bu yaz biraz paragraf çözdüm ve hafif de olsa 10. sınıf matematik tekrarı yaptım. Benim anlamadığım şey şu: 11. sınıf konularını çalışırken bir yandan 9 ve 10. sınıf konularını nasıl çalışacağım? Bu konu beni biraz düşündürüyor.

@Michael MYERS hocam, yanlış bilmiyorsam siz bu sene sınava girdiniz. 11. sınıfta nasıl bir çalışma izlediniz?

TYT matematik ilk 12 bitir direkt AYT matematik başla. Kalan dersler %60 formül ezberi %40 yorum

Okulların açılmasına az bir zaman kaldığı için komple bir TYT çalışması yapılamaz kalan zamanda. 9-10 matematik tekrarı, MEB fen kitaplarını okuma ve kitaplardaki soruları çözsen yeter. 11'de ise hafta içi 11 dersleri, hafta sonu TYT ve okul sınavları zamanı ise sınav konuları şeklinde gidebilirsin.

11. sınıfta 3 büyükleri arka arkaya toprağa verince hiçbir şey yapasım kalmamıştı benim. Sınavlar dışında hiç çalışmamıştım. 9-10 için stres yapmana gerek yok. Şu an için 11'i sıkı tutarsan seneye bayağı rahat edersin. 12'ye geçeceğin yaz düzenli bir programla TYT'yi hayli hayli bitirebiliyorsun.