Benim ilk önerim R9T olurdu. Biraz MSI Afterburner ile undervolt ayarları ile oynanır ise bu bütçede bence en optimum seçenek bu.
Acer Predator güzel ama sıvı metal ve tek kanal RAM olması biraz beni düşündürüyor. Servisi yeni değişti, nasıl bilmiyorum. En iyi servis şu an Game Garaj'da laptop için. R9T'yi kendim de almayı düşünüyorum bütçe çıkarsa. Geçen aradım, servis ağı kendini bayağı geliştirmiş. Her türlü sorumu cevapladılar.
İlk 14 günde cihazı koşulsuz iade edebilirsin dediler. (Cihaz etiketlerini alacaksan sökme ve kutuyu eksiksiz, hasarsız geri yollamanız lazım.)
Bence 103k olan modeli al. Az önce konularda gen 3 1tb m2 paylaşıldı 5k falandı takar geçersin.
Aslında şu an Game Garaj elindeki stokları satıyor, geçen seneden aldığı fiyatlarla. Piyasaya göre zam yaptılar illaki. İlk çıktıklarında da genele göre daha f/p idi. Güvenebilirsin. Cihazları ne çok premium ne de vasat. İkisi arasında kalite olarak, donanım olarak en makul ve güçlü içeriği sunuyorlar.
Hocam erazer servisi bdh , en son bakılırsa daha iyi ayrıca o cihaz pek tutmadı. Yani bilinen bir modelde değil fazla incelemesi yok.
Hocam tam performans ile biraz "hafif ısınma " var denilebilir. Cihaz 2.3 kilo emsallerine göre hafif. Tam yük altında CPU 90 GPU 85 dereceleri görebilir. Biraz UV ile ikisi de 5 derece düşürülür. Normal yani. Soğutma kişiden kişiye beklentiye göre değişiyor. Ama cihaz vadedilen 140W GPU ve 55W CPU sorunsuz çekiyor.