Sennheiser kesinlikle çok kaliteli bir marka, ürünlerini düşünmeden alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Aynen geçenler de şu modele baktım almayı planlıyorum Eki Görüntüle 197726
Sennheiser HD 400s nasıl? Ortalama Max 120 dB![]()
Kulak hasarı yaratmak istiyorsanız birebir.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Kabaca söylemek gerekirse kulak içi ve kulak üstü senin kullanım alanına göre değişir bu konfor tercihine bağlı. Oyunlarda genelde headset daha uygun mesela ses kasma muhabbetleri için. Kulak üstülerin sürücüleri daha büyük olduğu için detayları daha iyi duyabilirsin, kulak içiler ise kulak zarına daha yakın konumda olduğu için ses seviyesi ve basları daha yüksek hissedersin. Kulak üstü dışarıya kulak içinden bir tık daha fazla ses verebilir. İkisinin de artıları eksileri var yani tercihe göre değişir.
Serdar4586
Başarılı
Yok beya ben sonuna kadar açmam sadece yüzde 30
Ba.
Sennheiser kesinlikle çok kaliteli bir marka, ürünlerini düşünmeden alabilirsiniz.
Bahsettiğim model aslında birkaç sene önce çıkan eski model daha yenileri var.
Ethem Efe
Üstün
Yok beya ben sonuna kadar açmam sadece yüzde 30
Ba.
Bahsettiğim model aslında birkaç sene önce çıkan eski model daha yenileri var.
Madem %30 açacaksınız neden düzgün bir kulaklık almıyorsunuz 120 dB yerine? Para israfı.
Serdar4586
Başarılı
Kabaca söylemek gerekirse kulak içi ve kulak üstü senin kullanım alanına göre değişir bu konfor tercihine bağlı. Oyunlarda genelde headset daha uygun mesela ses kasma muhabbetleri için. Kulak üstülerin sürücüleri daha büyük olduğu için detayları daha iyi duyabilirsin, kulak içiler ise kulak zarına daha yakın konumda olduğu için ses seviyesi ve basları daha yüksek hissedersin. Kulak üstü dışarıya kulak içinden bir tık daha fazla ses verebilir. İkisinin de artıları eksileri var yani tercihe göre değişir.
Oyuncu kulaklığı işimi görmez özellikle kulağa iyi oturan yastık pedleri yumuşak olanları tercih ediyorum.
Madem %30 açacaksınız neden düzgün bir kulaklık almıyorsunuz 120 dB yerine? Para israfı.
Ethem aslında JBL Tune 500 BT var kablolu onu da düşünüyorum fiyat 800 -900 bandında.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Bence sen boş ver bunları sen bas ve yüksek ses istiyorsun bana güven ve JBL C100SI al.
Serdar4586
Başarılı
Fiyat ve nereden satın alabiliriz detaylı bilgi atarsan sevinirim.
- Makaleler
- 50
HD400s çöp bir kulaklık. Sennheiser'dan kulaklık alacaksan, kesenin ağzını minimum HD599'a kadar açacaksın. Sennheiser'da closed-back olarak önerebileceğim tek kulaklık HD280 Pro. Tabii Sennheiser'ın ana odağı open-back ve semi-open. Closed-back için AKG, Audio Technica, Shure gibi markalara yönelmek daha mantıklı kablolu seçeneklerden. Kablosuz kulak üstü kulaklıklarda 5.000 TL üstüne çıkmanı önermem, gereksiz masraf.
BT kulak üstü olarak Q30 öneririm. Bass konusunda başarılı bir kulaklık.
Kablolu kulak üstü olarak K371 veya FT1 öneririm kesenin ağzını açacaksan.
Yok, kesenin ağzını açamam diyorsan 2. el G PRO X öneririm. Uygun ekolayzer ayarı ile fiyatının üstünde bass performansı sunabiliyor.
BT kulak üstü olarak Q30 öneririm. Bass konusunda başarılı bir kulaklık.
Kablolu kulak üstü olarak K371 veya FT1 öneririm kesenin ağzını açacaksan.
Yok, kesenin ağzını açamam diyorsan 2. el G PRO X öneririm. Uygun ekolayzer ayarı ile fiyatının üstünde bass performansı sunabiliyor.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Şu an en ucuz Amazon'da, indirim var herhalde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-