Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba,

Konu biraz mizahi bir taraf taşıyor ancak başlık kadar absürt. Asıl burada sitem ettiğim şey, bazı kişilerdeki pişkinlik. Sektörde çok yalaka olduğunu hepimiz biliyoruz ve buna hemfikiriz.

1755194887694.webp

1755194867036.webp

Bu video serisini asıl amacıyla izlemek için açmama rağmen, ara sıra tanıttıkları sistemlere de göz atıyordum. Bazen iyi, bazen ortalama sistemler sunduklarını biliyorum; fakat bu kadar saçma bir olayla daha önce hiç karşılaşmamıştım. (2022’den beri düzenli olarak çıkan sistemleri takip ediyorum, bir nevi hobi amaçlı.)

İyi sistem yaptıklarında “biz yaptık” demeyi bildikleri kadar, kötü yaptıklarında susmayı bilseler keşke. (Genel konuşuyorum, sistem toplayan kişilerde narsistlik diz boyu.) Bazıları yorumlarda fiyat kaynaklı bir hata olduğunu söylüyor, umarım öyledir. Bu sistemin ederi 45, en fazla 50 bin TL; o fiyatta bile kazık sayılır. Ha, öyle olsa bile sistemi tanıtanların verdikleri cevaplar daha gülünç. Tanıttığın ürünün fiyatını bilmemek… ne diyeyim, tünelin her ucu aynı yere çıkıyor.

Aynı olayın benzeri, malum “hayalet” ismini taşıyan marka için de yaşanmıştı. Orada sonradan açıklama yapılıp topluluk kısmında gönderi olarak paylaşılmıştı: “Bot spam oldu, sonradan gördük, fiyat iddialı değildi” gibi bahaneler. Ben de yorum sahibine hak veriyorum. Böyle beslenmeye devam, yola devam!

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi ya, 100 bine 9800X3D + 5080 gelir, hatta yanına 2K-4K monitör koyarsın. Herhâlde bunu toplayan Vatan çalışanının toplarken parmakları falan kırılmış. Asıl üzüntüm, o kadar alın teri döküp çocuğuna ya da gün sonunda kendine almak isteyen ve konudan uzak olan insanların böyle kandırılması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Konu biraz mizahi bir taraf taşıyor ancak başlık kadar absürt. Asıl burada sitem ettiğim şey, bazı kişilerdeki pişkinlik. Sektörde çok yalaka olduğunu hepimiz biliyoruz ve buna hemfikiriz.

Eki Görüntüle 173739

Eki Görüntüle 173737

Bu video serisini asıl amacıyla izlemek için açmama rağmen, ara sıra tanıttıkları sistemlere de göz atıyordum. Bazen iyi, bazen ortalama sistemler sunduklarını biliyorum; fakat bu kadar saçma bir olayla daha önce hiç karşılaşmamıştım. (2022’den beri düzenli olarak çıkan sistemleri takip ediyorum, bir nevi hobi amaçlı.)

İyi sistem yaptıklarında “biz yaptık” demeyi bildikleri kadar, kötü yaptıklarında susmayı bilseler keşke. (Genel konuşuyorum, sistem toplayan kişilerde narsistlik diz boyu.) Bazıları yorumlarda fiyat kaynaklı bir hata olduğunu söylüyor, umarım öyledir. Bu sistemin ederi 45, en fazla 50 bin TL; o fiyatta bile kazık sayılır. Ha, öyle olsa bile sistemi tanıtanların verdikleri cevaplar daha gülünç. Tanıttığın ürünün fiyatını bilmemek… ne diyeyim, tünelin her ucu aynı yere çıkıyor.

Aynı olayın benzeri, malum “hayalet” ismini taşıyan marka için de yaşanmıştı. Orada sonradan açıklama yapılıp topluluk kısmında gönderi olarak paylaşılmıştı: “Bot spam oldu, sonradan gördük, fiyat iddialı değildi” gibi bahaneler. Ben de yorum sahibine hak veriyorum. Böyle beslenmeye devam, yola devam!

İyi sosyaller.
Bu fiyata Nvidia 5080 toplanır. İyi özelleştirmeler olsa tamam. Vatan yanlış sistem topladı herhalde.

Merhaba,

Eki Görüntüle 173739

Eki Görüntüle 173737

Bu video serisini asıl amacıyla izlemek için açmama rağmen, ara sıra tanıttıkları sistemlere de göz atıyordum. Bazen iyi, bazen ortalama sistemler sunduklarını biliyorum; fakat bu kadar saçma bir olayla daha önce hiç karşılaşmamıştım. (2022'den beri düzenli olarak çıkan sistemleri takip ediyorum, bir nevi hobi amaçlı.)

İyi sistem yaptıklarında “biz yaptık” demeyi bildikleri kadar, kötü yaptıklarında susmayı bilseler keşke. (genel konuşuyorum, sistem toplayan kişilerde narsistlik diz boyu.) Bazıları yorumlarda fiyat kaynaklı bir hata olduğunu söylüyor, umarım öyledir. Bu sistemin ederi 45, en fazla 50 bin TL; o fiyatta bile kazık sayılır. Ha, öyle olsa bile sistemi tanıtanların verdikleri cevaplar daha gülünç. Tanıttığın ürünün fiyatını bilmemek… ne diyeyim, tünelin her ucu aynı yere çıkıyor.

Aynı olayın benzeri, malum “hayalet” ismini taşıyan marka için de yaşanmıştı. Orada sonradan açıklama yapılıp topluluk kısmında gönderi olarak paylaşılmıştı: “bot spam oldu, sonradan gördük, fiyat iddialı değildi” gibi bahaneler. Ben de yorum sahibine hak veriyorum. Böyle beslenmeye devam, yola devam!

İyi sosyaller.

Şaka mı bu? Bu bütçede çok kaliteli parçalarla 5080+7800X3D zorlasan 9800X3D çıkar, bazı insanlarda cidden narsistlik ve açgözlülük tavan yapmış, çözümü yok tabii.

konu güncellemesi : @Xitana, @erdym, @erdym, @SF26, @Yusuf7878
1755201661888.webp

Şu yorum puf olmuş! Kim kaldırdı bilmiyorum ancak yok. Ben kendimi sağlama alarak takipten çıkıyorum.
O cevap ile tüketiciyi egosu kadar düşünmeyen bir eleman olduğunu kanıtladı. Etrafta seke seke "kullanıcı dostu" falan diye gezinsin dursun ne diyelim.
✨Yaşasın ses çıkarmayı bilmeyen takipçi topluluğu! ✨
1755201874055.webp
1755201889973.webp

konu güncellemesi : @Xitana, @erdym, @erdym, @SF26, @Yusuf7878
Eki Görüntüle 173792
Şu yorum puf olmuş! Kim kaldırdı bilmiyorum ancak yok. Ben kendimi sağlama alarak takipten çıkıyorum.
O cevap ile tüketiciyi egosu kadar düşünmeyen bir eleman olduğunu kanıtladı. Etrafta seke seke "kullanıcı dostu" falan diye gezinsin dursun ne diyelim.
✨Yaşasın ses çıkarmayı bilmeyen takipçi topluluğu! ✨
Eki Görüntüle 173793Eki Görüntüle 173794
Acaba kim kaldırdı? (!)

Son düzenleme:
@Recep Baltaş Ara sıra kısa devre de "bir arkadaş" diye ima ettiğin kişilerden birisi olduğunu düşünüyorum. ¯\(ツ)
Galiba size bir materyal daha çıktı. Yorumu kendi silmemiş olsa bile.

Mesut Çevik'ten daha F/P toplarım, gelsin kapışalım. Çok bildiğini sanıyo' ya, ne kadar bildiğini görürüz.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCzJ_03ia017dRRz4b0rfWDA6 / https://www.akakce.com/ekran-karti/...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCzJ_03ia017dRRz4b0rfWDA6
https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1084674267.html
https://www.akakce.com/power-supply...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCzJ_03ia017dRRz4b0rfWDA6 Full beyaz topladım keyfine.
Mesut Çevik denen arkadaş, sen birilerine yarancan diye sistem toplarken ben 3 senedir forumlarda dünyanın sistemini toplayıp da yardımcı oldum.
Rashica ile aynı IQ'ya sahip adam kendi topluluğuna laf ediyor, ayar oluyorum böylelerine.