ProfesorGoktug
Becerikli
Şimdi o sistem 49.119 TL.
"Zahmet olmuş" diyesim geldi. Sistem yayınlanırken linki kontrol etmeye zahmet edememişlerdi oysa ki... Açıklama da yapılmamış.
Ne zahmeti ne demek?"Zahmet olmuş" diyesim geldi. Sistem yayınlanırken linki kontrol etmeye zahmet edememişlerdi oysa ki... Açıklama da yapılmamış.
Her neyse ; 50k ya standart v*** sistemi. CPU, GPU ikilisi dışında göz boyamak için elde kalan anakartlardan koymuşlar. Geri kalan parçalar leş.
AM5 kanadından yardırmayı tercih ederim soket ömrü ve kullanım rahatlığı yüzünden. Sistemi düzgün almayı geçtim adam etmek bile nereden baksan -4k ve değmiyor. Neyse en azından 110k değil.
"Zahmet olmuş" diyesim geldi. Sistem yayınlanırken linki kontrol etmeye zahmet edememişlerdi oysaki... Açıklama da yapılmamış.
Her neyse; 50k ya standart v*** sistemi. CPU, GPU ikilisi dışında göz boyamak için elde kalan anakartlardan koymuşlar. Geri kalan parçalar leş.
AM5 kanadından yardırmayı tercih ederim soket ömrü ve kullanım rahatlığı yüzünden. Sistemi düzgün almayı geçtim adam etmek bile nereden baksan -4K ve değmiyor. Neyse en azından 110k değil.
Hayır.CL48 RAM, no name SSD, kötü PSU, kötü soğutucu.
Şaşırdık mı?![]()
Parçaları ballandıra ballandıra anlatıyorlar bir de..."Zahmet olmuş" diyesim geldi. Sistem yayınlanırken linki kontrol etmeye zahmet edememişlerdi oysa ki... Açıklama da yapılmamış.
Her neyse ; 50k ya standart v*** sistemi. CPU, GPU ikilisi dışında göz boyamak için elde kalan anakartlardan koymuşlar. Geri kalan parçalar leş.
AM5 kanadından yardırmayı tercih ederim soket ömrü ve kullanım rahatlığı yüzünden. Sistemi düzgün almayı geçtim adam etmek bile nereden baksan -4k ve değmiyor. Neyse en azından 110k değil.
Parçaları ballandıra ballandıra anlatıyorlar bir de...
Varsa yoksa “Ben haklıyım, karşımdakiler her zaman haksızdır” narsistliği.