"Zahmet olmuş" diyesim geldi. Sistem yayınlanırken linki kontrol etmeye zahmet edememişlerdi oysa ki... Açıklama da yapılmamış.
Her neyse ; 50k ya standart v*** sistemi. CPU, GPU ikilisi dışında göz boyamak için elde kalan anakartlardan koymuşlar. Geri kalan parçalar leş.
AM5 kanadından yardırmayı tercih ederim soket ömrü ve kullanım rahatlığı yüzünden. Sistemi düzgün almayı geçtim adam etmek bile nereden baksan -4k ve değmiyor. Neyse en azından 110k değil.

"Zahmet olmuş" diyesim geldi. Sistem yayınlanırken linki kontrol etmeye zahmet edememişlerdi oysa ki... Açıklama da yapılmamış.
Her neyse ; 50k ya standart v*** sistemi. CPU, GPU ikilisi dışında göz boyamak için elde kalan anakartlardan koymuşlar. Geri kalan parçalar leş.
AM5 kanadından yardırmayı tercih ederim soket ömrü ve kullanım rahatlığı yüzünden. Sistemi düzgün almayı geçtim adam etmek bile nereden baksan -4k ve değmiyor. Neyse en azından 110k değil.
Ne zahmeti ne demek?

"Zahmet olmuş" diyesim geldi. Sistem yayınlanırken linki kontrol etmeye zahmet edememişlerdi oysaki... Açıklama da yapılmamış.
Her neyse; 50k ya standart v*** sistemi. CPU, GPU ikilisi dışında göz boyamak için elde kalan anakartlardan koymuşlar. Geri kalan parçalar leş.
AM5 kanadından yardırmayı tercih ederim soket ömrü ve kullanım rahatlığı yüzünden. Sistemi düzgün almayı geçtim adam etmek bile nereden baksan -4K ve değmiyor. Neyse en azından 110k değil.

CL48 RAM, no name SSD, kötü PSU, kötü soğutucu.

Şaşırdık mı? :rolleyes:

Parçaları ballandıra ballandıra anlatıyorlar bir de...

Nebi’yi bizlere tanıtıp birkaç tepki videosu çekmesi dışında, doğru düzgün yararlı bir şey yaptığını görmedim. Bu adam, her türlü yoruma karşı agresif tutum sergiliyor; hiç anlayışı yok veya “karşımdaki kişi de doğru söylüyor olabilir” gibi bir tutumu olmuyor. Varsa yoksa “Ben haklıyım, karşımdakiler her zaman haksızdır” narsistliği.

1755385707074.webp

Fiyat 50K olmuş diyen var. Hala aynı fiyatta.

Yakışmadı. Takipten çıkıp kanalı önerme dedim. Arkadaşlarını izlerim bu adamı izlemem. Yanındaki cidden izleyicisi kazıklanmasın diye bir yerlerini yırtarak işin hakkını vermek için sistem toplamıştı.