Bütçe
1100

C1505

Başarılı
Yer
Outpost
Cihaz
Mi 10 Pro
Dostlar selam 1100TL'ye sıfır veya ikinci el akıllı saat arıyorum şu an 1000TL gibi bir fiyata Redmi Watch 5 Lite modelini buldum sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyi saat bulunabilir mi?
Aradığım kriterler.
-AMOLED olması.
-Mi Band serisi gibi olmaması yuvarlak dikdörtgen vb olabilir ekranı.
-60Hz olması.
-Adım sayarı, diğer sensörleri doğru çalışması.

Dostlar selam 1100TL'ye sıfır veya ikinci el akıllı saat arıyorum şu an 1000TL gibi bir fiyata Redmi Watch 5 Lite modelini buldum sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyi saat bulunabilir mi?
Aradığım kriterler.
-AMOLED olması.
-Mi Band serisi gibi olmaması yuvarlak dikdörtgen vb olabilir ekranı.
-60Hz olması.
-Adım sayarı, diğer sensörleri doğru çalışması.
Dediğin model dışında başka bir şansın yok.

Hocam Haylou RS5, Haylou solar Pro, QCY Watch GT, QCY Watch GS2, QCY Watch GT2, Hocor Choıce Band gibi modeller var bazılarını ikinci el bazıları da sıfır şekilde alınabiliyor. Kararsız kaldım.

Sıfır almanı öneririm saat konusunda batarya olarak yıpranmış olabiliyor bazı modeller.

@8898 hocam Hepsiburada'da 150TL indirim var 730TL'ye geliyor Honor chocie band 1000TL'ye ikinci el olarak alacağım Redmi Watch 5 Lite ilan sahibi yarın için Param Güvende olur ya da olmaz diye cevap verecek eğer olmaz derse bu bilekliği almayı düşünüyorum kargo dahil arada 370TL fiyat farkı var sizce gerekli mi? Ekranın compact olması benim için sorun teşvik etmez.

@8898 hocam Hepsiburada'da 150TL indirim var 730TL'ye geliyor Honor chocie band 1000TL'ye ikinci el olarak alacağım Redmi Watch 5 Lite ilan sahibi yarın için Param Güvende olur ya da olmaz diye cevap verecek eğer olmaz derse bu bilekliği almayı düşünüyorum kargo dahil arada 370TL fiyat farkı var sizce gerekli mi? Ekranın compact olması benim için sorun teşvik etmez.
Alınabilir.