Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tartışmaya sebep olan şu en baştaki üç callf*x mesajı değil mi?
Hayır ben orada değilim. Onlar direkt suçlu zaten. Gidip her yere "Kardeşim ben işi 118** ile çözdüm." yazmışlar. Diğer forumları da Techolay'daki bu konunun linkini atarak uyandırdım. Oralardan da ban yediler. :D

Ben Vavien'in paylaştığı konuyu suçlu bulması ve reklam saymasına anlam veremedim.

Ben Vavien'in paylaştığı konuyu suçlu bulması ve reklam saymasına anlam veremedim.
Substack konusu gerçekten dışarıdan bakıldığında aşırı derecede reklam gibi duruyor. Ancak ben de sizin gibi düşünüyorum, muhtemelen hocamız sadece memnun kaldı ve bunu forum sakinleriyle de paylaşmak istedi. Yeni açılmış, doğru düzgün mesajı olmayan bir hesap bu konuyu açsaydı %100 reklam derdim ancak bu öyle bir durum değil.

6-7 ay önce de hem yeşilde hem de burada sadece GameGaraj indirimleri paylaşan birisi vardı. Raporlamıştım, acaba hesabı hala duruyor mu?

Duruyormuş. Bir ifşa da benden olsun o halde.

@Recep Baltaş , @Barış .
Bu da kesin reklam değil. GameGaraj'ın böyle saçma sapan şeylerle uğraşacağını hiç zannetmiyorum. İndirimleri paylaşmasında herhangi bir sakınca yok.

Bu da kesin reklam değil. GameGaraj'ın böyle saçma sapan şeylerle uğraşacağını hiç zannetmiyorum. İndirimleri paylaşmasında herhangi bir sakınca yok.
Diğer mesajlarına da bakabilirsin. Aynı şekilde bu hesaptan yeşilde de vardı ve konusu açtığı anda kapanmıştı Kasım ayında. Sanırsam oradan uçurmuşlar.

Son düzenleme:
@Hermione Jean Granger, GameGaraj doğrudan böyle bir şey yaptırmamış olabilir de, olmayabilir de. Önemli olan şu, bir hesap sadece GameGaraj indirimleri için açılmış. Bu hesap önerileri bile GameGaraj üzerinden veriyordu. Neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda bana verdiği cevap sistemimi oradan almıştım oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.