Bütçe
12.000-14.000 TL
Maxio kontrolcülü olanları önermem, bics serisinden TLC NAND'lı herhangi model tercih edebilirsiniz.

Kioxia Exceria Basic tercih ettim teşekkür ederim.

@Caner Uncu fiyatlar o kadar saçma ki özellikle 3.taraf satıcılar absurt fiyatlar yazmışlar düzgün bir tercih bulamadım aralarında en iyisi bu, yapay zekâ Samsung 990 Pro seviyesinde diyor, yanlışım yoksa DRAM mevcut?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260818_011753_Amazon Shopping.webp
    Screenshot_20260818_011753_Amazon Shopping.webp
    362,6 KB · Görüntüleme: 3
@SalimBdk, haklısınız. O fiyata alabileceğiniz en mantıklı modellerden birisini aldınız diyelim o zaman. :)

Bu var ama bir tık tuzlu.

O

@SalimBdk, haklısınız. O fiyata alabileceğiniz en mantıklı modellerden birisini aldınız diyelim o zaman. :)

Önerin varsa alabilirim sana zahmet bakarsan. Satıcı Amazon olursa iyi olur.

Uzun ömürlü olması benim için onemli iki gün sonra sağlık düştü demek istemem.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260818_012356_Amazon Shopping.webp
    Screenshot_20260818_012356_Amazon Shopping.webp
    726,7 KB · Görüntüleme: 3
Önerin varsa alabilirim sana zahmet bakarsan. Satıcı Amazon olursa iyi olur.
Alınabilir, özelliklere baktığımda albenisi var. Bende de SN5000 1TB mevcut şu anda, o da BiCS 5 HDR TLC yongalı bir sürücüdür kendisi. Bir sorun yaşamadım şu ana kadar. SN5000'den daha iyi model hatta en son attığınız sürücü.

Alınabilir, özelliklere baktığımda albenisi var. Bende de SN5000 1TB mevcut şu anda, o da bics 5 HDR TLC yongalı bir sürücüdür kendisi. Bir sorun yaşamadım şu ana kadar. SN5000'den daha iyi model hatta en son attığınız sürücü.

SN5000 TLC ise aralarında fiyat farkı pek yok Basic ile, onu da tercih edebilirim.