OnePC

Uzman
1. Seçenek
  • iPad Pro 2. Nesil 12.9 inç 256 GB Wi-Fi + Celluar Kutusu ve Şarj Aleti tam 12.500
2. Seçenek
  • iPad Pro 2. Nesil 12.9 inç 128 GB Wi-Fi + Celluar Kutusu yok Şarj aleti var yanında Orijinal Apple Klavyesi veriyor 9.000 (Ama Param Güvende ile satış yapmak istemiyor. Daha önceden dolandırılmış. Çok güvenemedim ama çok heveslenmiştim.)
3. Seçenek
  • iPad Pro 2. Nesil 12.9 inç 512 GB Wi-Fi + Celluar Kutu, Şarj Aleti yok Yurt Dışı 14.000
4. Seçenek
  • iPad Pro 3. Nesil 12.9 inç 64 GB Wi-Fi Kutusu yok Şarj Aleti yok yanında Smart Keyboard Folio veriyor 15.000 (Daha anlaşmaya sağlanılamadı, engelledi galiba)
5. Seçenek
  • iPad Pro 3. Nesil 12.9 inç 64 GB Wi-Fi Kutusu yok Şarj Aleti yok 15.000 (Ama Param Güvende ile göndermek istemiyorlar.)
4 ve 5 çok zor gibi. Bütçe artırıp 3. Nesil alayım diyordum ama çok zor.

Bütçem normalde 12k. Maksimum 15k yapabilirim.

Son düzenleme:
Hocam elinizden geldiğince 3. nesil almaya çalışın. 3. nesilde bulunan A12X bir önceki nesilde bulunan A10X'den 2 kat daha güçlü. Daha güncel bir tasarıma sahip. Zamanla istediğiniz aparatları da alırsınız.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...et-ipad-pro-12,9-inc-3-nesil-1192444152/detay
Bu da bulduğum bir ilan.
İlişki 12.9 inç değil de 11 inç de kabul ediyorsanız daha güçlü bir iPad Pro bulunabilir.

Bu seçenekler arasından bence de en mantıklısı 1. seçenek gibi duruyor.

Param güvende ile çalışmayan adamlar dolandırıcı çıkma ihtimali yüksek. Diğerlerinde şarj aleti ya da ürünler eksik.

Hocam elinizden geldiğince 3. nesil almaya çalışın. 3. nesilde bulunan A12X bir önceki nesilde bulunan A10X'den 2 kat daha güçlü. Daha güncel bir tasarıma sahip. Zamanla istediğiniz aparatları da alırsınız.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...et-ipad-pro-12,9-inc-3-nesil-1192444152/detay
Bu da bulduğum bir ilan.
İlişki 12.9 inç değil de 11 inç de kabul ediyorsanız daha güçlü bir iPad Pro bulunabilir.
12.9 inç istiyorum hocam. Attığınuz ilandaki adamla görüştüm. Cihazın arkasında ciddi bir renk değişimi var.

Bu seçenekler arasından bence de en mantıklısı 1. seçenek gibi duruyor.

Param güvende ile çalışmayan adamlar dolandırıcı çıkma ihtimali yüksek. Diğerlerinde şarj aleti ya da ürünler eksik.
Diğeri birde yurt dışı hocam.

@mete01 Hocam birde 3. Nesiller nedense ucuz gibi geliyor. Hatta 4. Nesil bile buldum. 4. Nesil mesela 64 GB ve Celluar yok. Açıkçası pek kullanışlı gibi durmuyor. Diyorumki 2. Nesil alırım. 2-3 yıl beni idare eder. Çok mu eski cihaz?

Son düzenleme:
3.nesil 12.9 Kovalamaya çalış. A10X eskidi. Ya da 10.nesil bir iPad alın. 12.9 iPad'lardan bahsettiğin 2.nesil ince çerçeveli ekran ise onu seç ama home buttonlu versiyon ise daha yeni bir modele zorla.

Son düzenleme:
3.nesil 12.9 Kovalamaya çalış. A10X eskidi. Ya da 10.nesil bir iPad alın. 12.9 iPad'lardan bahsettiğin 2.nesil ince çerçeveli ekran ise onu seç ama home buttonlu versiyon ise daha yeni bir modele zorla.
İnce çerçeveli modeli var mı ki 2. Nesilin? Bildiğiniz home tuşlu modeli. Ama 120 Hz. Ekranıda güzel. 3. Nesil zar zor buluyorum. Ya yurt dışı, ya da param güvende ile göndermek istemiyorlar. Bulduklarımda 64 GB ve SIM Yuvası olmayan modelleri. 10. Nesil daha kötü ve daha pahalı bildiğim kadarıyla. Tek artısı yeni model olmalı. Ekran konusunda iPad Pro daha iyi bildiğim kadarıyla. Kafam aşırı karışık hocam. Çıkmazın içine girdim.