K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 1 Eylül 2024 #31 OnePC dedi: Air 4 önerir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Tabii ki öneririm. Güncel cihaz. 2.nesil kalem de destekliyor ama bütçene uygun Simli Air 4 bulamamıştım.
OnePC dedi: Air 4 önerir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Tabii ki öneririm. Güncel cihaz. 2.nesil kalem de destekliyor ama bütçene uygun Simli Air 4 bulamamıştım.
KS KS OnePC Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 733 Beğeniler 236 1 Eylül 2024 #32 Ken Carson dedi: Tabii ki öneririm. Güncel cihaz. 2.nesil kalem de destekliyor ama bütçene uygun Simli Air 4 bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... Bende 1. Nesil kalem var. Hediye geldi. Ama o fiyata bulduğum Air 4’lerde sıkıntılı.
Ken Carson dedi: Tabii ki öneririm. Güncel cihaz. 2.nesil kalem de destekliyor ama bütçene uygun Simli Air 4 bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... Bende 1. Nesil kalem var. Hediye geldi. Ama o fiyata bulduğum Air 4’lerde sıkıntılı.
K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 1 Eylül 2024 #33 OnePC dedi: Bende 1. Nesil kalem var. Hediye geldi. Ama o fiyata bulduğum Air 4’lerde sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Air 4'lerde 1.nesil kalem desteği yok. O kalem için Air 3, iPad 8,9,10 gibi modeller daha mantıklı.
OnePC dedi: Bende 1. Nesil kalem var. Hediye geldi. Ama o fiyata bulduğum Air 4’lerde sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Air 4'lerde 1.nesil kalem desteği yok. O kalem için Air 3, iPad 8,9,10 gibi modeller daha mantıklı.