Bütçe
12.000 TL
Onu bilmiyorum hocam ama butcen dahilinde oluyordur muhtemelen.
Şu an almak mantıklı mı G6'yı öğrenci fiyatından Black Friday falan beklesem mi sizce?
14.700TL'ye geliyor.

27" olanı 11.200TL.

27" olanı bütçe dahilinde. Fakat 32" aşıyor.
Fiyatını hak ediyor mu peki? Black Friday bekleyebilirim.

14.700'e cikamazsan AW3225DM al gec. AW3225DM de kendi standartlarinda iyi bir monitor.
Fiyatı biraz uçuk geldi, ucuzlar mı? Yüksekten almak istemiyorum açıkçası.

Şu an almak mantıklı mı G6'yı öğrenci fiyatından Black Friday falan beklesem mi sizce?

Fiyatını hak ediyor mu peki? Black Friday bekleyebilirim.
Samsung'un ogrenci indiriminden daha ucuza bulabilecegini sanmiyorum. Duzenli olarak zam alan bir model G6. AW3225DM'ye kiyasla daha iyi ve butce artirmaya deger fakat butceni zorluyorsa gerek yok.

Samsung'un ogrenci indiriminden daha ucuza bulabilecegini sanmiyorum. Duzenli olarak zam alan bir model G6. AW3225DM'ye kiyasla daha iyi ve butce artirmaya deger fakat butceni zorluyorsa gerek yok.
Samsung gerçekten hak ediyorsa değerlendireceğim en son Recep Baltaş YouTube'de bir okurun Samsung modelinin garanti süreci hakkında video çekmişti o model mi bilmiyorum ama o günden beri Samsung'a sıcak bakmıyorum pek. Bu modelde var mı o sorun acaba? @Recep Baltaş

Samsung gerçekten hak ediyorsa değerlendireceğim en son Recep Baltaş YouTube'de bir okurun Samsung modelinin garanti süreci hakkında video çekmişti o model mi bilmiyorum ama o günden beri Samsung'a sıcak bakmıyorum pek. Bu modelde var mı o sorun acaba? @Recep Baltaş
G6'da sorun yok. Ayrica o garanti sureci epey sacma. Gecikme suresi yuksek bir panel iceren monitorde panel degisimi sonuc vermez. Butun G3'ler zaten gecikme suresi bakimindan yuksek ve ghosting sorunlu. Bu bir ariza degil, kusur. Teknik olarak monitoru kullanmaya engel degil, sadece verim dusuk.