ScarlettJohansson

Başarılı
Yer
Bursa
Merhaba okul için bir tablet alacağım. Arada sırada oyun da oynayacağım. iPhone kullanıyorum. Ekosistem adına iPad 9. nesil de düşünüyorum. Sizce alınır mı? Başka öneriniz var mı?

Merhaba okul için bir tablet alacağım. Arada sırada oyun da oynayacağım. iPhone kullanıyorum. Ekosistem adına iPad 9. nesil de düşünüyorum. Sizce alınır mı? Başka öneriniz var mı?

iPad 9. nesili ailemden biri kullanıyor ve ekosistem için iyi oluyormuş. Kendisi ayrıca PUBG oynuyor ve kasmadan oynattırıyor.

Alınır. Kız arkadaşım daha yeni aldı, bende de var, kardeşimde de var. Muazzam bir cihaz.

GoodNotes 6 kullanıyoruz, şarjı 7 saat gidiyor.

Hocam, sanki biraz geciktiniz cevap vermek için. Keşke biraz daha erken cevap verseydiniz.

Evet maalesef ki geç kalmışım. Bu arada Google servislerine erişmek için gbox gerekiyor. O eksisi daha var. Konu sahibine mesajım, siz ekosistem için iPad almak istiyorsunuz. Peki ekosistemden yararlanacak mısınız? Öncelikle ekosistemin faydalarına bakın, sonra kendi yaptıklarınızı bir araya getirip eğer ekosistem olsaydı daha mı kolay olurdu diye sorun. Gerçekten ekosistem size birçok alanda yardımcı olacaksa iPad iyi bir tercih olmuş. Oyun konusunda amacınız PUBG vb. ise Config ile 90 FPS alacak olan Air daha iyi bir tercih olurdu.