Merhaba arkadaşlar. Muhtemelen bu kategorideki son konum. Almadan önce son kez sormak istedim yeni kampanya var mı diye. M34'ü alacağım. Ne kadar bir süre götürür bu telefon tahmini? A25 mi daha uzun süre kullanılır M34 mü? 12 maksimum 13 civarında başka tercihen Samsung öneriniz varsa bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Muhtemelen bu kategorideki son konum. Almadan önce son kez sormak istedim yeni kampanya var mı diye. M34'ü alacağım. Ne kadar bir süre götürür bu telefon tahmini? A25 mi daha uzun süre kullanılır M34 mü? 12 maksimum 13 civarında başka tercihen Samsung öneriniz varsa bekliyorum.
Samsung Galaxy A35 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
A grade olan bir telefonun kozmetiğinde yahut parçalarında bir sıkıntı olmaz. Sıfır telefonlar uçuk fiyatlarda ve hak etmiyorlar. Kendim aldığım telefonum bile A52 lansman fiyatı 4500 TL idi ve şu an 14000 TL. Gram hak etmiyorlar.