Ayrıca bunun yerine Y.D 0 OnePlus 9 Pro buluyorsun yenilenmemiş 12-13 gibi fiyatlara.bence eski amiral gemisi al. değeri düşmez hazır custom rom bulursun samsung modellerde telefonun eskimez. kamerası işlemcisi üzmez.![]()
Samsung Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus 128GB Mavi A KaliteFiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus 128GB Mavi A Kalite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Detaylar
Kim cevapladı?Berkant Yeğen
Başarılı
Ayrıca bunun yerine y. D 0 OnePlus 9 Pro buluyorsun yenilenmemiş 12-13 gibi fiyatlara.
Bulunabilecekse gayet makbuldür hocam.
Kronik yeşil çizgi kardeşim.Ayrıca bunun yerine Y.D 0 OnePlus 9 Pro buluyorsun yenilenmemiş 12-13 gibi fiyatlara.
Gayet kolay bulunuyor, beni tanıyan arkadaşlar bilir bu işin içindeyim bende, piyasaya hakimim yani, 370$ tedarik fiyatı var.
@ARM64 üstat söylemişti senin OnePlus'ta da yeşil çizgi çıkacak diye de inanmamıştım, kronik bozuk.
Bu arada hesabı yok mu olmuş?
Bu arada hesabı yok mu olmuş?
Yenilenmiş Op9 kullanıp algı yapıyorsun, 3 yıldır kullanıyorum ve hâlâ ne çizgi ne yanık var. Aslında kronik değil, son zamanda piyasaya 0 adı altında sürülen refurbished cihazlarda çıkıyor bu problem.
Sildi canımın içi adam hesabı.
- Makaleler
- 23
Forumu bıraktı.
Yenilenmiş OP9 kullandığım falan yok kanka, ben de böyle düşünüyordum ama DonanımHaber ana konusuna bakarsan insanların yüzde 60'ında neredeyse aynı sorun var. Piyasaya yeni sürülen 0 refurbished cihazlarda çıkıyor bu problem madem neden o yüzden aynı sorun tonlarca insanda ve konuda var? Herkes yenilenmiş cihaz almış herhalde.Yenilenmiş Op9 kullanıp algı yapıyorsun, 3 yıldır kullanıyorum ve hâlâ ne çizgi ne yanık var. Aslında kronik değil, son zamanda piyasaya 0 adı altında sürülen refurbished cihazlarda çıkıyor bu problem.
Kronik sorun işte, yenilenmiş cihazlarda ortaya çıkıyorsa OnePlus kendisi niye bu sorunu kabul edip lifetime ekran garantisi veriyor?
OnePlus Community
Introducing our new OnePlus Community experience, with a completely revamped structure, built from the ground-up.
Hepsi yenilenmiş mi bunların?
Telefon güzel doğruya doğru ama kronik sorunu olan cihaz alınmaz. Sen de çıkmadı diye kronik olmadı olmuyor.
Sadece bırakmıştı, niye sildi acaba?
Berkant Yeğen
Başarılı
Yenilenmiş OP9 kullandığım falan yok kanka, ben de böyle düşünüyordum ama donanımhaber ana konusuna bakarsan insanların yüzde 60'ında neredeyse aynı sorun var. Piyasaya yeni sürülen 0 refurbished cihazlarda çıkıyor bu problem madem o yüzden aynı sorun tonlarca insanda ve konuda var değil mi? Herkes yenilenmiş cihaz almış herhalde.
Kronik sorun işte, yenilenmiş cihazlarda ortaya çıkıyorsa OnePlus kendisi niye bu sorunu kabul edip lifetime ekran garantisi veriyor?
![]()
OnePlus Community
Introducing our new OnePlus Community experience, with a completely revamped structure, built from the ground-up.community.oneplus.com
Hepsi yenilenmiş mi bunların?
Eki Görüntüle 70491
Telefon güzel doğruya doğru ama kronik sorunu olan cihaz alınmaz. Sen de çıkmadı diye kronik olmadı olmuyor.
Sadece bırakmıştı, niye sildi acaba?
Teknoloji işinde hep böyle. Ne kadar mantık kasarsan kas işin sonu hep şans. Biraz da silikon kalitesi
- Makaleler
- 23
Sınava hazırlanacaktı. Buraya fazla zaman harcıyorum demişti.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İddia GTA Vice City şarkılarını yapan Lex Horton GTA 6 ile geri dönüyor!
- christopher moltisanti