Yenilenmiş telefonların parçası genelde orijinal olmuyor, zırt pırt sorun çıkarıyor, ayrıca sırf amiral diye neden feleğin çemberinden geçmiş cihaz alsın ki? Kaldı ki S20+ soba bi cihaz.bence eski amiral gemisi al. değeri düşmez hazır custom rom bulursun samsung modellerde telefonun eskimez. kamerası işlemcisi üzmez.![]()
Samsung Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus 128GB Mavi A KaliteFiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Yenilenmiş Samsung Galaxy S20 Plus 128GB Mavi A Kalite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Detaylar
Kim cevapladı?Onun sebebi stoklarının az olmasindan kaynakli saticilarin fahis fiyat bicmesi, ayrica Dolar kurunu da dikkate alin.Kendim aldığım telefonum bile A52 lansman fiyatı 4500 TL idi ve şu an 14000 TL. Gram hak etmiyorlar.
- Makaleler
- 23
Olsun. Milletin elini sürdüğü telefonu yinede almam.A grade olan bir telefonun kozmetiğinde yahut parçalarında bir sıkıntı olmaz. Sıfır telefonlar uçuk fiyatlarda ve hak etmiyorlar. Kendim aldığım telefonum bile A52 lansman fiyatı 4500 TL idi ve şu an 14000 TL. Gram hak etmiyorlar.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
A35 almalısın.
Berkant Yeğen
Başarılı
Türkiye cihazi S20 serisi alinmaz, Exynos 990'in sundugu pil performansi kotu. Yenilenmis telefon hiç alinmaz.
Kusurabakma ama MediaTek işlemcili bir cihaz önermişler sıfır cihaz olarak başından ölü bir cihaz. Exynos işlemcileri sen sevmeyebilirsin ama XDA gibi Android forumlarında gayet destek bulan modelleri olan bir işlemci üreticisi. Snapdragon Kirin exynoss bu sektörün babalarıdır benim için.
Ha? MediaTek'e çöp gözüyle bakıyorsan o senin içinin geçmişliği dostum. Kusura bakma ama MTK'nın eski hâlinden eser yok, kaldı ki Amiral gemisi işlemcileri Qcom'u bile geçebiliyor bazı durumlarda.Kusurabakma ama MediaTek işlemcili bir cihaz önermişler sıfır cihaz olarak başından ölü bir cihaz
Anlaşılan sen pek bir şey bilmiyorsun.Kusurabakma ama MediaTek işlemcili bir cihaz önermişler sıfır cihaz olarak başından ölü bir cihaz. Exynos işlemcileri sen sevmeyebilirsin ama XDA gibi Android forumlarında gayet destek bulan modelleri olan bir işlemci üreticisi. Snapdragon Kirin Exynos bu sektörün babalarıdır benim için.
- Makaleler
- 23
MTK'nın islemcileri şu an saydıklarından güçlü.Kusurabakma ama MediaTek işlemcili bir cihaz önermişler sıfır cihaz olarak başından ölü bir cihaz. Exynos işlemcileri sen sevmeyebilirsin ama XDA gibi Android forumlarında gayet destek bulan modelleri olan bir işlemci üreticisi. Snapdragon Kirin exynoss bu sektörün babalarıdır benim için.
Oncelikle isme bakarak yorum yapmayacaksin, Dimensity 1080 oldukca kaliteli bir SoC. TSMC N6 dokumune sahip, A34 kullanicilarinin ve testerlarin bildirdigi herhangi bir isinma ve asiri tuketim sorunu yok. Yaklasik 10 saat ekran suresi aliniyorsa o SoC sorunlu degildir.Kusura bakma ama MediaTek işlemcili bir cihaz önermişler sıfır cihaz olarak başından ölü bir cihaz.
Aksine, Samsung bey Exynos hakkında fazla bilgi paylasmadigi icin Snapdragon yongalar icin yapilan KonaBess gibi ozel overclock uygulamasi bile yok. Ki Exynos'un piyasada edindigi isim "ısınma ve tüketim". Her ne kadar son yongalari oyle olmasa da Exynos 990 problemli bir SoC. Snapdragon 865'den az yuksek performans sergileyip 11W yakiyor, al sana bir oyun testi de atayım.Exynos işlemcileri sen sevmeyebilirsin ama XDA gibi Android forumlarında gayet destek bulan modelleri olan bir işlemci üreticisi.
Senin icin olabilir, ama forumda öneride bulunurken gercekleri baz al lutfen. Son Kirin yongalar SMIC dokumu ve verimsizler.Snapdragon Kirin exynoss bu sektörün babalarıdır benim için.
Bütçe biraz artarsa diğer arkadaşlar gibi A35 öneriyorum ben de, artmazsa A25 alın geçin.
www.n11.com
Samsung Galaxy A35 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy A35 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İddia GTA Vice City şarkılarını yapan Lex Horton GTA 6 ile geri dönüyor!
- christopher moltisanti