Bütçe
12.000 TL
Sıvı istemiyorum ya kule tipi daha iyi olur benim için başka bir konuda arkadaş bir şey önermiş onu araştırıyorum Segotep FZ6 Pro diye. Ama kasaya olur mu anlamadım bir bakabilir misiniz ?

Ne olduğu hakkında fikrim yok nedir acaba ne kadar uğraşacağım ki.
Anlaşıp 850 Tl veya daha aşağısına getirebilirsen güzel olur senin için. Kasana olup olmadığını tam bilemedim maalesef, yüksek ihtimalle olur ama.

Param güvende ile satın al ve 2 gün test et, keyfine göre iade edersin sonra.

Ram Timing uğraştırıcı değil ama vakit istiyor biraz, bence sadece fps oyunu için Ryzen 7 7800X3D alın geçin.

Ram timing yapacağım derseniz forumda konu açın arkadaşlar size yardımcı olur illaki.

Anlaşıp 850 Tl veya daha aşağısına getirebilirsen güzel olur senin için. Kasana olup olmadığını tam bilemedim maalesef, yüksek ihtimalle olur ama.

Param güvende ile satın al ve 2 gün test et, keyfine göre iade edersin sonra.

Ram Timing uğraştırıcı değil ama vakit istiyor biraz, bence sadece fps oyunu için Ryzen 7 7800X3D alın geçin.

Ram timing yapacağım derseniz forumda konu açın arkadaşlar size yardımcı olur illaki.
Aldım bile fanı macun da aldım MX-6. Baktım uyuyorama kasaya olmadı fan zaten o kenara geliyormuş onu da biraz kenara çekince oluyormuş. Ram timinge de baktım anakart ram profilini seçince kendi yapıyor demişler tam performansa gerek yok zaten. Su an bile zorlasam o FPS’leri alabilirim. 9700x’le hayli hayli alırım olmadı farklı bir şeyler denerim.