Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 12.000 TL
@SimonMikrofon kalitesi önemli değil ses gitsin yeter asıl kulaklık ses kalitesini deneyim etmek istiyorum üst seviye bir kulaklıkta.
- Makaleler
- 23
Bunun stogunu bekleyebilirsin. Kalan butceyle mikrofon alirsin.
wraithesports.com
LETSHUOER S12 Ultra IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bunun stokunu bekleyebilirsin. Kalan butceyle mikrofon alirsin.
![]()
LETSHUOER S12 Ultra IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam tahmini ne kadar sürede stok gelir?
Ayrıca ses kartı filan almama gerek var mı yoksa sadece bu önerdiğinizimi almalıyım?
- Makaleler
- 23
1 ay gibi. Stok bekleyemem dersen Simgot ET142'yi tavsiye ederim. Ses karti olarak NiceHCK NK1 Max bakabilirsin.Hocam tahmini ne kadar sürede stok gelir?
Ayrıca ses kartı filan almama gerek var mı yoksa sadece bu önerdiğinizimi almalıyım?
1 ay gibi. Stok bekleyemem dersen simgot ET142'yi tavsiye ederim. Ses karti olarak nicehck NK1 Max bakabilirsin.
Kafam karıştı, şimdi mikrofona 2 bin bütçe ayırdık.
10 binde stok olmayan kulaklık için.
Ses kartı almama gerek var mı yoksa kulaklığın içindeki yeter mi?
- Makaleler
- 23
10.000 TL stok olmayan kulakligin icinden ses karti cikiyor. Onu da kullanabilirsin, Eger %100 verim almak istiyorsan 1.000-2.000 TL'lik bir ses karti bakmanda fayda var.Kafam karıştı, şimdi mikrofona 2 bin bütçe ayırdık.
10 binde stok olmayan kulaklık için.
Ses kartı almama gerek var mı yoksa kulaklığın içindeki yeter mi?
10.000 TL stok olmayan kulakligin icinden ses karti cikiyor. Onu da kullanabilirsin, Eger %100 verim almak istiyorsan 1.000-2.000 TL'lik bir ses karti bakmanda fayda var.
Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
10.000 TL stok olmayan kulakligin icinden ses karti cikiyor. Onu da kullanabilirsin, eger %100 verim almak istiyorsan 1.000-2.000 TL'lik bir ses karti bakmanda fayda var.
Bir de 5000 TL'ye şu da var açıkçası bunu almak benim için daha iyi olur, sıradan kullanıcı için çok fark var mı?
https://wraithesports.com/products/simgot-ea500lm-iem-kulaklik
Ayrıca kasam ile yatağım arasında 2-3 metre var uzatmak için ne yapmam lazım?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Alinabilir bir model EA500LM. Uzatma kablosu alman lazim. Ben uzatma kablolari konusunda bilgili degilim ama bastan soyleyeyim. Biraz arastirmayla bulabilirsin.Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Bir de 5000 TL'ye şu da var açıkçası bunu almak benim için daha iyi olur, sıradan kullanıcı için çok fark var mı?
https://wraithesports.com/products/simgot-ea500lm-iem-kulaklik
Ayrıca kasam ile yatağım arasında 2-3 metre var uzatmak için ne yapmam lazım?
Alinabilir bir model EA500lm. Uzatma kablosu alman lazim. Ben uzatma kablolari konusunda bilgili degilim ama bastan soyleyeyim. Biraz arastirmayla bulabilirsin.
Hocam sıradan bir kullanıcı için ekstra 5.000 TL vermeye gerek var mı ve de yüzde kaç fark olur sıradan kullanıcı için.