Bütçe
12.000 TL
Hocam sıradan bir kullanıcı için ekstra 5.000 TL vermeye gerek var mı ve de yüzde kaç fark olur sıradan kullanıcı için.
Ne bekledigine bagli acikcasi. Butce meselesi biraz da. Fark olur ama onu soyleyeyim. Cozunurluk ve ses kalitesi konusunda Letshuoer S12 Ultra, Simgot'dan daha iyi. %100 farki vermeye deger mi dersen ben acikcasi vermezdim. Fakat sen daha ust duzey bir deneyim yasamak istiyorsan o zaman 10 bin TL'lik S12 Ultra'ya yonelmelisin. Dedigim gibi butce ve ne bekledigine bagli biraz.

Ne bekledigine bagli açıkçası. Bütçe meselesi biraz da. Fark olur ama onu soyleyeyim. Cozunurluk ve ses kalitesi konusunda letshuoer S12 Ultra, Simgot'dan daha iyi. %100 farki vermeye deger mi dersen ben açıkçası vermezdim. Fakat sen daha ust duzey bir deneyim yasamak istiyorsan o zaman 10 bin TL'lik S12 Ultra'ya yonelmelisin. Dedigim gibi bütçe ve ne bekledigine bagli biraz.

Simgot EG280 aldım 2 farklı kullanım çeşidim var bilgisayarda ve yatakta yatakta mecbur USB uzatma kullanacağım ama bilgisayarda hangisini yapsam bilemedim.

1:
IEM kulaklık >
Jak > Type-C (kutunun içinden çıkan dönüştürücü) >
Type-C > USB'a dönüştürücü >
USB'a uzatma (3 metre)>
Anakarttaki USB'a portu.

2: Kasadaki jak girişine takmak direkt IEM'i.

Simgot EG280 aldım 2 farklı kullanım çeşidim var bilgisayarda ve yatakta yatakta mecbur USB uzatma kullanacağım ama bilgisayarda hangisini yapsam bilemedim.

1:
IEM kulaklık >
Jak > Type-C (kutunun içinden çıkan dönüştürücü) >
Type-C > USB'a dönüştürücü >
USB'a uzatma (3 metre)>
Anakarttaki USB'a portu.

2: Kasadaki jak girişine takmak direkt IEM'i.
Hayirli olsun. EG280, DAC isteyen bir IEM degil. İki yontemi de dene PC icin. 1. yontemde dip sesi keserse o sekilde kullanirsin. Dip sesi kesmezse direkt jak girisine takabilirsin IEM'i.

Hayirli olsun. EG280, DAC isteyen bir IEM degil. İki yontemi de dene PC icin. 1. yontemde dip sesi keserse o sekilde kullanirsin. Dip sesi kesmezse direkt jak girisine takabilirsin IEM'i.

1. yöntemde hafif dip ses var, 2 de ise 0 sanırım bilgisayarda 1'yi kullanacağım.

1. kullanma nedenim 3 metre uzatma ile bana bayağı geniş alan sağlıyor ama dip ses sorun yaratır mı o kadar bilemedim zaten sadece arkada bir şey açık değilken zar zor duyabiliyorum bir ses açıkken fark etmiyorum bile.