ELEGOO Neptune 4 serisi öneririm kendim de Plus modelini kullanıyorum ileride yükseltmek istersen klipper olduğundan modlaması çok basit istediğin her şeyi yaparsın. Hatta benim cihazım şu an renkli baskı bile alabiliyor. Ek olarak çift Z axis kullanıyor ve tabla sıcaklığı 100 derece gibi ekstrem sıcaklıklara çıkabiliyor. Şu an Pro modeli ön siparişe özel 12 bin TL alabiliyorsan kaçırma tavsiyem ayrıca. ileride belt sistemi beğenmez isen belt sisteminden ray sistemine bile geçirebiliyorsun ayrıca dokunmatik ekranı ve orcaslicer gibi slicerlardan direk uzaktan gönderme ve siteden takip etme özellikleride mevcut.
1743507255803.webp

Merhaba yazıcıyı okula alacağız ve ön siparişi Nisan sonuna diyor :(. Ayrıca tabla boyu kısa. Okulun istedi gibi olmadığı için alamayız ama şahsen modeli baya beğendim. Başka önerilere açığım.

Merhaba yazıcıyı okula alacağız ve ön siparişi nisan sonuna diyor :(. Ayrıca tabla boyu kısa. Okulun istedi gibi olmadığı için alamayız ama şahsen modeli bayağı beğendim. Başka önerilere açığım.

Sidewinder en mantıklı kalıyor o zaman ama bazı yazıcılarda pei tabla yerine yumuşak dokusu olan bir tabla kullanılıyor tavsiyem yoksa pei tabla almanız. Bizim okulda da pei tabla olmayan wanhoo gibi yazıcılar var öğrenciler mahvediyor.