Sitede bütçesine göre iPhone 16 alabiliyor (2.el olmalı bilmiyorum) yani bu bütçe ile S25 Xiaomi 15 magic 7 Pro bakabilir ve alabilir gibi.
Xiaomi 13-15 arası
Samsung S23-S25 arası
Alabilir gibi tahminde bulunursam. İnternette çok Trendyol Hepsiburada gibi mağazalar yok ya da ben göremedim bu yüzden mağazadan bakmak lazım. Mağazada dediğim telefonlar kaç manat?
Ayrıca isteklerinize göre
Magic 7 Lite sağlamlığı Honor 400 batarya Xiaomi 13-15 ya da 14t 14t Pro S24 FE performansı karşılar
Şimdi bakacaktım da site erişim engelli mi ne VPN ile giriş yapamıyorum. VPN kapatsamda girmiyor telefonda uygulaması var onun ona bakarım fiyatlarını. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Pixeller günlük kullanım ve kamera için daha uygun. Rog Phone olabilir. Özellikle 8 ya da 9 serisinden denk gelen cihaz varsa mantıklı. En kral oyuncu telefonlarından birini almış olursunuz.
Teşekkür ederim önerileriniz için.

S25, magic 7 Pro, POCO F7 Ultra, Realme GT 7 Pro. Hangisi hoşuna giderse. Ben onun yerinde olsam F7 Ultra alirdim.
Teşekkür ederim önerileriniz için bakacağım.

1754762788396.webp

Hocam 1 tane 16Pro Max alabilirsin

Merhaba, kuzenim için ona uygun telefon bakıyorum. Kuzenim biraz sakar ve dikkatsiz birisi hep telefonu oraya buraya düşürüp durur (Bazen duvara falan fırlattığı oluyor). Bir de mobil oyunları çok oynar (PUBG Mobile Brawl Stars Roblox vs.) ve sürekli İnstagram Tiktok izler. Pek fazla fotoğraf falan çekmez kameraya çok ilgisi yok. Onun için önemli olan batarya, depolama, sağlamlık, ve performans bir de Android olması. Hangi telefon önerirsiniz? (Bütçemiz 12.000 TMT)
Pixel 9, S25, F7 Ultra bakılabilir.