2K ürünleri 8 GB VRAM ile getirmeleri zaten saçmalıktı. Sırf bu yüzden RTX 5050-5060 FHD cihazlara yöneldi insanlar. 12 GB VRAM 2K panelli laptoplar ile çok iyi gidecektir fakat fiyatları nasıl olur bilemedim. RTX 5070 Ti ile yakın tutsalar bir albenisi olmaz, diğer türlü de çok uyguna gelir. Enteresan olacak gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K ürünleri 8 GB VRAM ile getirmeleri zaten saçmalıktı. Sırf bu yüzden RTX 5050-5060 FHD cihazlara yöneldi insanlar. 12 GB VRAM 2K panelli laptoplar ile çok iyi gidecektir fakat fiyatları nasıl olur bilemedim. RTX 5070 Ti ile yakın tutsalar bir albenisi olmaz, diğer türlü de çok uyguna gelir. Enteresan olacak gibi duruyor.

İlk çıkışında 5070 Ti cihazları geçer gibi geliyor :D

Uygun olursa benim için iyi mesela. 5070 Ti laptop uygun model yok GG dışında.
ASUS, Lenovo Legion 5 falan düşürürüm belki. 12 GB 5070.

5-10k fiyat farkı olursa eminim birçok kişi almışken daha güçlü olanı alayım geçeyim der. Fiyat farkı belirler muhtemelen. Sonuçta insan alıp dört beş sene kullanmak istiyor. Türkiye şartları kimse her yıl cihaz değiştirmiyor. Göreceğiz.

5-10k olursa ben de Ti alırım. GG cihazlar şu an 98'e alınabilirken en azından 85 90 altında kalması lazım.

Demek istediğim buydu. Ona göre bir ayar çekmeleri lazım.

Düz 70 modelinin albenisi 70 Ti cihazlar gördüğüm kadarıyla ASUS ve MSI dışında 140W ile 80-85 derecede çalışıyor.
70 düz model 115W ile daha serin olur. Ama tabii gene de fiyat önemli. Yanına nasıl bir işlemci koyacaklar, o da önemli. 9955HX veya 9955HX3D dururken ben neden Ultra 7 210H kullanayım ki.