Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Almanya liginden uzak durun orada çok sürpriz oluyor. Yavaş yavaş sınava hazırlanmaya başlayın, sınav hazırlığının bir yarış değil maraton olduğunu ve önemli olanın Haziran ayına kadar çalışacak mental güce sahip olmak olduğunu unutmayın. Hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer misali.
tamam. dostum.Almanya liginden uzak durun orada çok sürpriz oluyor. Yavaş yavaş sınava hazırlanmaya başlayın, sınav hazırlığının bir yarış değil maraton olduğunu ve önemli olanın Haziran ayına kadar çalışacak mental güce sahip olmak olduğunu unutmayın. Hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer misali.
eyw.
Almanya ligi neden dedin ?.
ybs ve bilgisayar mühendisliği ve bilgisayar programcılığı okumak istiyorum.Almanya liginden uzak durun orada çok sürpriz oluyor. Yavaş yavaş sınava hazırlanmaya başlayın, sınav hazırlığının bir yarış değil maraton olduğunu ve önemli olanın Haziran ayına kadar çalışacak mental güce sahip olmak olduğunu unutmayın. Hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer misali.
Blackraven
Üstün
YBS ve bilgisayar mühendisliği ve bilgisayar programcılığı okumak istiyorum.
Kolay gelsin dostum bence yol yakınken TM ile alan ve tamamen farklı bir eğitime sahip YBS mi okumak istediğini yoksa mühendis olmak istediğini mi yoksa ön lisans mezunu bir "kodcu" olmayı mı hedeflediğine karar ver derim. Çünkü birbiri ile alakası olmayan 3 bölümü hedefliyorsunuz. Doktor, hademe ve hademe olmak istiyorum gibi bir tercih sizin yapmayı planladığınız şey. Üçünün de hastanede çalışıyor olması aynı şeyi yaptıkları anlamına gelmiyor.
lise de bilşim okuldum. baya güzeldi staj geldi.
çok isteğim bilgisayar . mühendisliği az ybs . çok zor bilgisayar programcılığı.
Kolay gelsin dostum bence yol yakınken TM ile alan ve tamamen farklı bir eğitime sahip YBS mi okumak istediğini yoksa mühendis olmak istediğini mi yoksa ön lisans mezunu bir "kodcu" olmayı mı hedeflediğine karar ver derim. Çünkü birbiri ile alakası olmayan 3 bölümü hedefliyorsunuz. Doktor, hademe ve hademe olmak istiyorum gibi bir tercih sizin yapmayı planladığınız şey. Üçünün de hastanede çalışıyor olması aynı şeyi yaptıkları anlamına gelmiyor.
Eki Görüntüle 159996
çok isteğim bilgisayar . mühendisliği az ybs . çok zor bilgisayar programcılığı.
Uyuyan Sincap
Üstün
Ders çalışmaya başladın mı hocam?lise de bilşim okuldum. baya güzeldi staj geldi.