Detaylar
Kim cevapladı?@truth, milli sporcu olmak şartı var hocam bu dediğim de bunun altında değerlendirilebiliyormuş.
Belirli şartlardan en az 1 tanesini karşılaman gerekiyormuş evet ama diğer şartları karşılayamıyor musun?
Hocam benim bildiğim kadarıyla 3 yıl lisansa sahip olmanız gerekiyordu en son bunun için. Ama 3 yıl lisansı bulunmayan arkadaşlarımda lisans çıkartarak açığa geçmişlerdi.Öncelikle selam. Bu sene 11 bitti ve artık 12'yim. Sorum ise açığa geçme şartlarından biri olan liseler arası maçlara katılarak, beden eğitimi hocası tarafından lisans çıkartılınca açığa geçebiliyor muyum?
Yanlışınız var, milli sporcu olma şartı yok.@truth, milli sporcu olmak şartı var hocam bu dediğim de bunun altında değerlendirilebiliyormuş.
Cengiz
Uzman
Hocam benim bildiğim kadarıyla 3 yıl lisansa sahip olmanız gerekiyordu en son bunun için. Ama 3 yıl lisansı bulunmayan arkadaşlarımda lisans çıkartarak açığa geçmişlerdi.
Yanlışınız var, milli sporcu olma şartı yok.
@Captain Frenchkiss, hocam milli sporcu olma şartı var, şartlara bakarsanız. Hocam ekstra olarak da lisansı arkadaşlarınız nasıl çıkartmışlardı?
Belirli şartlardan en az 1 tanesini karşılaman gerekiyormuş evet ama diğer şartları karşılayamıyor musun?
@truth, hocam diğer şartlara bir bakıverin isterseniz, imkansız bunlar.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Hocam benim bildiğim kadarıyla 3 yıl lisansa sahip olmanız gerekiyordu en son bunun için. Ama 3 yıl lisansı bulunmayan arkadaşlarımda lisans çıkartarak açığa geçmişlerdi.
Yanlışınız var, milli sporcu olma şartı yok.
3 Yıl lisans derken? Bu olay her birey için geçerli mi?
Cengiz
Uzman
3 yıl lisans derken? Bu olay her birey için geçerli mi?
@Alessandro Del Piero, evet, beden hocası tarafından lisans çıkartılıp herhangi bir tane liseler arası maça katılmanız yeterli bildiğim kadarıyla şu anlık.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Amatör futbol oynuyorum. Yaklaşık 6 yıldır lisans çıkartıyorum. Bu da geçerli değil mi?@Alessandro Del Piero, evet, beden hocası tarafından lisans çıkartılıp herhangi bir tane liseler arası maça katılmanız yeterli bildiğim kadarıyla şu anlık.
Cengiz
Uzman
Amatör futbol oynuyorum. Yaklaşık 6 yıldır lisans çıkartıyorum. Bu da geçerli değil mi?
@Alessandro Del Piero, hocam net bir şey söylemek istemiyorum şu an fikrimden emin değilim herkes farklı bir şey söylüyor fakat muhtemelen geçerli olarak görünüyor şu anki durumda.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-