Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Windows 10'a gelmez. Muhtemelen Regedit üzerinden geri açılabilir.
Denetim masasının kaldıracak neyi var anlamıyorum. Bence çok kullanışlı.Daha çok spyware eklemek dışında 10'da değişiklik yapmıyorlar artık sanırım.
Denetim masası çok GOAT bir programdır. Kaldırmaları kötü oldu.
user_46385738594
Uzman
Hem iyi hem kötü olmuş gibi. Denetim masası çok optimize iyi çalışan bir menü. Diğer ayarlar uygulaması ise yeni arayüzden kaynaklı bazen donabilen, hataya düşebilen bir menü. Update ile güncelleme yapılırken donmalar kasmalar takıldığı için görüntü ayarlarına giremediğim olmuştu. Bir sayfa donunca diğeri de donuyordu.
Bu sorunları çözerlerse bence geçirilebilir bence.
Bu sorunları çözerlerse bence geçirilebilir bence.
0xraptoRwave
Üstün
Denetim masası daha işlevli ve stabil. Ama Ayarlar kullanımı bir ev kullanıcısı için daha kolay.
Denetim Masası yok olacaksa diğer kısım karmaşık ve zor olmamalı.
Bence de Denetim Masası'nın bana zararı yok!
Yahya Nuroğlu
Uzman
Denetim masası>ayarlar. Eğer ayarları yenilemezlerse. Hala daha mümkün olduğunca denetim masasını kullanıyorum.
RoaringLion
Üstün
Denetim masasındaki Program kaldır veya değiştir ekranını ayarlarda daha güzel bir şekilde tasarlayamazlarsa hoş olmaz. Bir programı denetim masasından silmek daha kolay.
Denetim masasında yüklü uygulamaları yüklenme tarihine göre sıraladığımızda tablo tasarımından ötürü bütün tarihler alt alta diziliyor ve gözümüz yorulmadan bütün tarihlere tek bir seferde bakabiliyoruz. Ancak ayarlarda yüklenme tarihine göre sıraladığımızda tarihler, uygulamanın sürümünün ve yapımcısının yanında beliriyor. Bu da alt alta dizilmediği anlamına geliyor ve gözlerimiz tarihleri aramak zorunda kalıyor. Zaman alıcı ve yorucu.
Denetim masasında yüklü uygulamaları yüklenme tarihine göre sıraladığımızda tablo tasarımından ötürü bütün tarihler alt alta diziliyor ve gözümüz yorulmadan bütün tarihlere tek bir seferde bakabiliyoruz. Ancak ayarlarda yüklenme tarihine göre sıraladığımızda tarihler, uygulamanın sürümünün ve yapımcısının yanında beliriyor. Bu da alt alta dizilmediği anlamına geliyor ve gözlerimiz tarihleri aramak zorunda kalıyor. Zaman alıcı ve yorucu.