Bütçe
130.000 TL

Sıvı metal bu arkadaş gibi sorunlu gelebilir,

120 bin TL verip tam performans kullanamamak :unsure:

Bu bütçe de başka cihaz yok. Stoklar nedense bir türlü yenilenmedi genel olarak. Eskiden olan çoğu modem piyasada yok. Bunun da 1-2 eksisi var almadan belirteyim dedim.

İnşallah arkadaşa sorunsuz cihaz denk gelir benim cihazı şu servise göndermem gerekiyormuş nasıl bir süreç yaşayacağım merak ediyorum.

Hocam, ısınma sorunu yüzünden gönderiyorsunuz değil mi laptopu?

Game Garaj laptop da aynı ısılarda çalışıyor render programlarında; hatta işlemci MHz düşürüyor. Eski laptopum da bu sıcaklıklarda çalışıyordu, artık normal gelmeye başladı bu sıcaklıklar.

Game Garaj laptop da aynı ısılarda çalışıyor render programlarında; hatta işlemci MHz düşürüyor. Eski laptopum da bu sıcaklıklarda çalışıyordu, artık normal gelmeye başladı bu sıcaklıklar.
Ben sadece sorunları önden belirttim. 115K verdiğin cihazda %5-%10 işlemci düşük performans verecek.
Sıvı metal sorunsuz gelirse, sorun yok.
İleride 64 GB yükseltirsin, sorun yok.

5070 Ti ekran kartına 1080p çözünürlük, 16 GB RAM takmışlar, bir de 2x8 üstüne işlemci de U7. Sırf ismi MSI diye bence bu kadar kırpılmamalı

5070 Ti ekran kartına 1080p çözünürlük, 16 GB RAM takmışlar, bir de 2x8 üstüne işlemci de u7. sırf ismi MSI diye bence bu kadar kırpılmamalı.

Bir de vatanda web indirimiyle Predator laptop 113.000'e geliyor daha mantıklı bence hocam yine de sağ ol tavsiyen için.

16 inç Predator 113.000 TL, 18 inç olan Predator 130.000 TL. Bunların tek farkı kasa ve ekran büyüklüğü mü? Ve bu farkı vermeye değer mi, onu düşünüyorum. 2 inç daha büyük olsa, kaç derece daha soğuk çalışır ve tek artısı bu mu olur?

Dosya Ekleri

• IMG_4871.webp
    IMG_4871.webp
    485,2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_4870.webp
    IMG_4870.webp
    496,2 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

Evet sıcaklık sorunundan dolayı gönderdim 60 watt da 105 dereceler normal değil. Sıvı metalin bozuk geldiği bariz.

5070 Ti ekran kartına 1080p çözünürlük, 16 GB RAM takmışlar, bir de 2x8 üstüne işlemci de u7. sırf ismi MSI diye bence bu kadar kırpılmamalı.

Bir de vatan da web indirimiyle Predator laptop 113.000'e geliyor daha mantıklı bence hocam yine de sağ ol tavsiyen için.

16 inç Predator 113.000 TL, 18 inç olan Predator 130.000 TL. Bunların tek farkı kasa ve ekran büyüklüğü mü? Ve bu farkı vermeye değer mi, onu düşünüyorum. 2 inç daha büyük olsa, kaç derece daha soğuk çalışır ve tek artısı bu mu olur?

@talongod hocam daha iyi bilir kasa büyüklüğü ile beraber anakart büyüklüğünün de değişip değişmediğini eğer büyüyorsa daha soğuk çalışır cihaz ayrıca büyük ekran da daha keyifli bir oyun deneyimi yaşatır ancak ağırlığı da ona göre artacaktır. Aradaki fiyat farkı ile monitör almak daha mantıklı bence.

Son düzenleme:
Minnacık fan ince kasa ancak o kadar soğuyabiliyor. Masaüstünde millet soğutmak için 360 mm radyatörlü soğutucu alıyor da 70-75 dereceyi görüyor. Laptop'ta o sıcaklıklar normal.

Evet sıcaklık sorunundan dolayı gönderdim 60 watt da 105 dereceler normal değil. Sıvı metalin bozuk geldiği bariz.

@talongod hocam daha iyi bilir kasa büyüklüğü ile beraber anakart büyüklüğünün de değişip değişmediğini eğer büyüyorsa daha soğuk çalışır cihaz ayrıca büyük ekran da daha keyifli bir oyun deneyimi yaşatır ancak ağırlığı da ona göre artacaktır. Aradaki fiyat farkı ile monitör almak daha mantıklı bence.

Geçmiş olsun hocam iade mi ettiniz değişim mi yaptınız.