@Smmmhunter, 5080 olarak fiyatına aldanmadan en iyi performansı ve uzun ömürlülüğe uygunluğu bakımından ilk 3 sıralama sunabilir misiniz acaba
Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Ben sınırsız bütçede Aorus tercih ederdim,@Smmmhunter, 5080 olarak fiyatına aldanmadan en iyi performansı ve uzun ömürlülüğe uygunluğu bakımından ilk 3 sıralama sunabilir misiniz acaba
Sonra ROG Astral,
Sonra da Palit GameRock,
Tabii GameRock'a yakın bir model olan Gaming OC'de olabilir ama arada 4K varken Gaming OC yerine Aorus Master alırdım kesinlikle.
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,730642189.html![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Burası 111k kasa olarak @Smmmhunter hocam ya da @The Man From Earth hocam yardımcı olur.Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler
Arctic Liquid Freezer III 360 Multi Compatible All-in-One CPU Water Coolerwww.jumbum.com.tr
XT Pro Ultra olmasın.Ekran kartı olarak Ex Gamer daha iyi olur.
Sıvı soğutma olarak LF3'ün içinden geçen bir model.
Kasa olarak da bunları öneririm.
![]()
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.946,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Standart mesh olacaksa G500A olsun, fiyatı iyi şu an.
Mesh olmayacaksa Evolv X2 ya da Hyte Y70 olabilir.
Eğer 4 civarında kalacaksa kasa bütçesi CUT592 tercih edilebilir Lancool 216 ve XT Pro Ultra yerine.
Hocam VRAM sorununun marka ile alakası yok. NVIDIA ile alakası var. Bütün 3070 modellerinde 8GB VRAM var. Ekran kartının VRAM miktarını belirleyen Palit, Asus vs. değil. NVIDIA belirliyor.- Şu anda Palit GameRock RTX 3070 kullanıyorum ve VRAM sorunum var. Oyunlarda bu sebeple takılmalar da yaşamaktayım. Forza vs. oynarken bellek yetersizliği ekrana geliyor. Bu sebeple dürüst olmam gerekirse Palit'in ekran kartını veya GameRock modellerini alırken korkuyorum tekrar aynı sorunu yaşar mıyım diye...
Ekran kartı olarak ex gamer daha iyi olur.
Sıvı soğutma olarak LF3'ün içinden geçen bir model.
Kasa olarak da bunları öneririm.
![]()
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.946,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam LF3 en iyi sıvı soğutucu değil mi? Bunun karşılaştırması var mı merak ettim ben de genelde LF3 öneriyordum en iyisi o diye.
Smmmhunter
Üstün
Hocam LF3 en iyi sıvı soğutucu değil mi? Bunun karşılaştırması var mı merak ettim ben de genelde LF3 öneriyordum en iyisi o diye.
Lian Li Galahad II Trinity Performance 360 AIO Review
Lian Li looks to assert dominance in the all-in-one liquid cooler market with the Galahad II Trinity Performance 360. Utilizing a new, thicker radiator design along with 28 mm fans, it certainly packs class-leading performance, but beyond that, it also has a host of new features and...
Lian Li Galahad II Performance 360 Review: A New Level of Liquid Cooling Excellence
The strongest AIO we’ve ever tested, at a reasonable price
@Smmmhunter, Performance ile AIO modelinin arasındaki fark nedir, hangisi daha iyidir?
Smmmhunter
Üstün
İkisi de aynı. AiO sıvı soğutma demek. All in One yani radyatör, pompa ve boru dahil anlamına geliyor.@Smmmhunter, Performance ile AIO modelinin arasındaki fark nedir, hangisi daha iyidir?
E zaten Performance modelinde de radyatör, pompa ve boru dahil değil mi?İkisi de aynı. AiO sıvı soğutma demek. All in One yani radyatör, pompa ve boru dahil anlamına geliyor.
Sadece isim olarak mı öyle yapmışlar?
Smmmhunter
Üstün
AiO'u sıvı soğutma anlamında da kullanabilirler. Sadece fazladan eklemişler. Bir şey ifade etmiyor.E zaten Performance modelinde de radyatör, pompa ve boru dahil değil mi?
Sadece isim olarak mı öyle yapmışlar?