Bütçe
120.000 TL

Klaromin

Uzman
Arkadaşlar merhaba, laptop alacağım. Bütçe 120.000 en fazla fakat 100.000 civarı öneriler olursa da iyi olur. Tamamen oyun odaklı bakıyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Bütçe artarsa:

Artmazsa:

Excalibur'un bu kasası iyidir.

Ama ben şahsen 5000 serisini bekleyin derim. Şuan çok model kıtlığı var. Bence bekleyin.

MSI, ASUS gibi markalardan bir öneriniz yok mu? Lenovo ve Casper'da çok sıkıntı yaşayan duydum.

5070ti laptoplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu tarz bir cihazın performansı 4090'a göre nasıl olur? İşlemciyi de AMD tercih edebilirim.

Öneriniz için teşekkürler.
Hocam açıkçası kimse hardcore oyun oynamıyor. 5070 Ti her şeye yeter. Asus Roq'da gayet iyidir zaten alınır. Saf kas gücünde AAA oyunlarda arada 30 Fps fark var yapay zeka ile birlikte fark atıyor zaten.

Bütçe artarsa:

Artmazsa:

Excalibur'un bu kasası iyidir.

Ama ben şahsen 5000 serisini bekleyin derim. Şu an çok model kıtlığı var. Bence bekleyin.

Excalibur önerilmeye başladı mı?

i9 13900 HX sıkıntılı mıydı tam emin değilim (kendini yakan/4000 derece olanlardan). Boş olduğumda kontrol ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atılan cihazların çoğu premium segment zaten. Gidip 130 bin liraya RTX 4070 atmışsınız güldürmeyin. Cihazın boyu küçüldükçe premium segment olmuyor.