Mr_Morgan

Becerikli
Kasamın fanlarının rulmanları bozulduğu için yeni fanlar almayı düşünüyorum. F/P güzel bir fan önerisi istiyorum.

Birkaç ay önce kasamın egzoz fanı ses yapmaya başlamıştı aşırı rahatsız ediciydi 7-8 yıl olmuştur rahat iyi dayandı. Önerilerden şunu aldım fiyat konusunda bir şey diyemem ama inanılmaz sessiz ve kuvvetli bir fan. İçerdeki havayı feci dışarı veriyor bu kadar kuvvetli olmasını beklemiyordum.

Evet, güzellermiş ama mesh kasada nasıl durur? Cooler Master CMP510 var bende.

Eğer ARGB kullanıyorsan ışıkları kapatıp açabilirsin veya renk döngüsü yapabilirsin ben genelde siyah kirmizi beyaz yeşil döngüsü olarak kullanıyorum Thermalright fan konusuda iyi ama eğer anakartinda veya 4 pin kontrolcüsu yoksa alman gerek bunlar dişsiz ve dişli değil değil tek dişsiz.

Eğer ARGB kullanıyorsan ışıkları kapatıp açabilirsin veya renk döngüsü yapabilirsin ben genelde siyah kirmizi beyaz yeşil döngüsü olarak kullanıyorum Thermalright fan konusuda iyi ama eğer anakartinda veya 4 pin kontrolcüsu yoksa alman gerek bunlar dişsiz ve dişli değil değil tek dişsiz.

Düz RGB olması lazım fanların anakartım ASUS H610 MK D4 pek anlamam böyle şeylerden

ARGB alsan da çalışır sadece renk degistiremezsin mesela 4 pin takarsın çalışır ama renk yanmaz.
geldiğinde bakacam olmadı hub alırım

evet dişli değilmiş birbirine de bağlanmıyor bu yzüden hub alacaz

Son düzenleme: