Detaylar
Kim cevapladı?murim
Uzman
Birkaç ay önce kasamın egzoz fanı ses yapmaya başlamıştı aşırı rahatsız ediciydi 7-8 yıl olmuştur rahat iyi dayandı. Önerilerden şunu aldım fiyat konusunda bir şey diyemem ama inanılmaz sessiz ve kuvvetli bir fan. İçerdeki havayı feci dışarı veriyor bu kadar kuvvetli olmasını beklemiyordum.
SHERLOCKED
Başarılı
Q serisini kullanıyorum. 1000 RPM civarı sessiz diyebilirim.
Sadece_Emir
Uzman
Kasamın fanlarının rulmanları bozulduğu için yeni fanlar almayı düşünüyorum. F/P güzel bir fan önerisi istiyorum.
Ben bu ürünü aldım ama arkadaşların önerdikleri daha iyi https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-6c-121-1x120mm-rainbow-fan.html
Mr_Morgan
Becerikli
Evet, güzellermiş ama mesh kasada nasıl durur? Cooler Master CMP510 var bende.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, güzellermiş ama mesh kasada nasıl durur? Cooler Master CMP510 var bende.
Eğer ARGB kullanıyorsan ışıkları kapatıp açabilirsin veya renk döngüsü yapabilirsin ben genelde siyah kirmizi beyaz yeşil döngüsü olarak kullanıyorum Thermalright fan konusuda iyi ama eğer anakartinda veya 4 pin kontrolcüsu yoksa alman gerek bunlar dişsiz ve dişli değil değil tek dişsiz.
Mr_Morgan
Becerikli
Eğer ARGB kullanıyorsan ışıkları kapatıp açabilirsin veya renk döngüsü yapabilirsin ben genelde siyah kirmizi beyaz yeşil döngüsü olarak kullanıyorum Thermalright fan konusuda iyi ama eğer anakartinda veya 4 pin kontrolcüsu yoksa alman gerek bunlar dişsiz ve dişli değil değil tek dişsiz.
Düz RGB olması lazım fanların anakartım ASUS H610 MK D4 pek anlamam böyle şeylerden
Düz RGB olması lazım fanların anakartım ASUS H610 mk D4 pek anlamam böyle şeylerden.
ARGB alsan da çalışır sadece renk degistiremezsin mesela 4 pin takarsın çalışır ama renk yanmaz.
Mr_Morgan
Becerikli
geldiğinde bakacam olmadı hub alırımARGB alsan da çalışır sadece renk degistiremezsin mesela 4 pin takarsın çalışır ama renk yanmaz.
evet dişli değilmiş birbirine de bağlanmıyor bu yzüden hub alacazEğer ARGB kullanıyorsan ışıkları kapatıp açabilirsin veya renk döngüsü yapabilirsin ben genelde siyah kirmizi beyaz yeşil döngüsü olarak kullanıyorum Thermalright fan konusuda iyi ama eğer anakartinda veya 4 pin kontrolcüsu yoksa alman gerek bunlar dişsiz ve dişli değil değil tek dişsiz.
Son düzenleme: