Birkaç ay önce kasamın egzoz fanı ses yapmaya başlamıştı aşırı rahatsız ediciydi 7-8 yıl olmuştur rahat iyi dayandı. Önerilerden şunu aldım fiyat konusunda bir şey diyemem ama inanılmaz sessiz ve kuvvetli bir fan. İçerdeki havayı feci dışarı veriyor bu kadar kuvvetli olmasını beklemiyordum.
Eğer ARGB kullanıyorsan ışıkları kapatıp açabilirsin veya renk döngüsü yapabilirsin ben genelde siyah kirmizi beyaz yeşil döngüsü olarak kullanıyorum Thermalright fan konusuda iyi ama eğer anakartinda veya 4 pin kontrolcüsu yoksa alman gerek bunlar dişsiz ve dişli değil değil tek dişsiz.
Eğer ARGB kullanıyorsan ışıkları kapatıp açabilirsin veya renk döngüsü yapabilirsin ben genelde siyah kirmizi beyaz yeşil döngüsü olarak kullanıyorum Thermalright fan konusuda iyi ama eğer anakartinda veya 4 pin kontrolcüsu yoksa alman gerek bunlar dişsiz ve dişli değil değil tek dişsiz.