İleriye dönük bir sistem için PSU arıyorum arkadaşlar. 5090'lı bir sistem için fiyat sorun değil. Avrupa ürünleri de olur açıkçası. Sektörde en iyi diyebileceğimiz bir marka model bilginiz var mı? Teşekkür ederim şimdiden sağ olun ^^
CORSAIR Marka CORSAIR RM1200x SHIFT 1200W 80Plus Gold PCIe 5.0 Tam Modular ATX 3.0 CP-9020254-EU Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Önceden yaptığım PSU Tier List konusunu yenileyip sunmak istedim, biraz renklendirme yaptım, yeni ürünler de ekledim. Kafam bazı noktalarda çok karıştı, hata yapmış olabilirim, özür dilerim. Yeşil: Kategorisi için öne çıkan ürün(ler). Mavi: Genel anlamda iyi olan, ama bazı sorunları sebebiyle...
CORSAIR Marka CORSAIR RM1200x SHIFT 1200W 80Plus Gold PCIe 5.0 Tam Modular ATX 3.0 CP-9020254-EU Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Önceden yaptığım PSU Tier List konusunu yenileyip sunmak istedim, biraz renklendirme yaptım, yeni ürünler de ekledim. Kafam bazı noktalarda çok karıştı, hata yapmış olabilirim, özür dilerim. Yeşil: Kategorisi için öne çıkan ürün(ler). Mavi: Genel anlamda iyi olan, ama bazı sorunları sebebiyle...
Akıllı start-stop fanı 80 PLUS® Platinum sertifikası garanti eder 140 mm (derinlik) × 86 mm (yükseklik) × 150 mm (genişlik) kompakt boyut Intel ATX 3.0 standartları PCIe Gen 5.0'a Hazır Japon kapasitörleri yüksek sıcaklık direnci sunar Güçlü Tek +12V Ray Tamamen Modüler Düşük Profilli Kablolar...
www.teknobiyotik.com
Fiyat farkına değer fark yoksa bu da tercih edilebilir gibi, her ne kadar bütçe sıkıntısı olmasa da boşa harcamanın pek manası yok sonuçta.
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA1200UMAG-9R 1200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA1200UMAG-9R 1200 W Power Supply özelliklerini incele, 6.347,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!
NZXT 1200W C1200 White 80+ Gold Tam Modüler PCIe 5.0 ATX 3.1 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
NZXT 1200W C1200 White 80+ Gold Tam Modüler PCIe 5.0 ATX 3.1 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun