Açık ara demek doğru olmaz. Ama çoğu konuda ROG STRIX modelinden önde. Örneğin ripple performansı NZXT C1200'den bile iyi. 12v kanalı dışında regulasyonda da ROG STRIX'in önünde.

Transient response performansı olarak Aura daha önde duruyor.

İnrush Current'de de ROG STRIX geride.

Power_OK yanlış ayarlı ROG STRIX'de zaten.

Devasa fark yok ama Aura daha önde.
Çok teşekkür ederim ikinize de. Elinize kolunuza sağlık.

Tekrar etiketlenmesem yukarıda paylaşılanları kaçıracaktım. Reddit paylaşımlarındaki C1200'de boşta oluşan sıkıntılar, ister istemez soru işaretlerine sebep oluyor.

Konuda önerilen modellerin tamamı kalburüstü zaten ama biraz daha ince eleyip sık dokuma yönünden bakıldığında ve bütçe sıkıntısı da yoksa; Corsair HXi zannımca, Jon Gerow faktörü sebebiyle gayet uygun duruyor.

Son düzenleme:
@Yusuf7878, şu an 1200W Gold'ya da plat güncel ne alınabilir hocam, FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum aldım iptal ettim daha detaylara inmeye başladım. UPS aldım APC back-UPS BGM2200B-GR Pro 2200 modelini. Elektrik tesisatımda topraklama yoktu onu çektirdim fakat diğer tesisatı yazın yenileyeceğim.

Çok fazla kesinti ve voltaj dalgalanması oluyor bana iç devreleri gerçekten kaliteli ürün lazım. NZXT 1200W ATX 3.1 bakıyorum ama marka güven vermiyor bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Hıım, anladım. Ben doğrudan çıkış istiyorum. Bu durumda HX1500i bana göre değil.

Bu arada benim NZXT C1200 için servisten yanıt bekliyorum. Değişim talep etmiştim. Yine sorun olursa yerine ne alırım diye araştırıyorum. Ancak 1200 W ve üzeri doğrudan 12v-2x6 çıkışlı PSU seçeneği fazla yok. MSI MAG A1250GL en makul seçenek gibi duruyor. Ne dersiniz?

@Punctum, HX1500i kalite ve performans olarak, C1200 ve A1250GL'den daha iyi bir model. İllâ kablo tek soketli olsun ve PSU da üst seviye olsun derseniz, şuna da bir bakabilirsiniz;

Bunu da biliyorum tabii. Ama bu da ATX 3.0 ve ekran kartı çıkışı 12VHPWR.

Bulsam Rog Strix 1200W Platinum ATX 3.1 alacağım da, yok hiç bir yerde.

Tabii servisten gelecek yanıta göre devam edeceğiz. Keşke sorunsuz bir C1200 gelse de hiç uğraşmasam. Ama sanırım yeni nesil de sorunlu...

Merhaba, işlemci ekran kartı ve rame overclock yapan biri olarak psu bakıyorum en az 1200 w şeklinde. Ne önerirsiniz acaba? Şu an radarımda c1200 ve fsp ptm pro 1200 plat psular var. c1200'de de sornadan görülen cw veya sistemi yakma sorunları biraz korkuttu açıkçası. @Andar Han @Yusuf7878 @Oreki @Krmm

Son düzenleme: