Açık konuşmak gerekirse kendi açımdan bilmediğim bir markadan almak istemiyorum. O yüzden rica ediyorum zorlayaraktan bir PSU önerisinde bulunmayın. Çünkü ısrarla onu değil de şunu al gibisinden yazan çok kişi var forumda.
Bildiğim markalar ASUS, FSP, Corsair. Bu markalardan bir PSU almakta kararlıyım. Diğer markaları bilmiyor oluşum o markaları kötü yapmaz bunun farkındayım. Fakat kafa rahatlığı daha önemli benim için.
Model olarak 2 tane PSU var aklımda.
ASUS olanın artısı ATX 3.1 (12V-2x6 ) girişi olması. Eksisi ise PSU tier List'e göre B+ almış.
FSP olanın artısı, PSU tier List'e göre A+ almış. Eksisi ise ATX 3.0 olması.
Açıkçası ekran kartını takarken hata yapıp tam olarak takamamaktan korkuyorum. 12V-2x6 bu konuda daha güvenli olduğu için ASUS olanı alasım geliyor. Fakat onun da kademesi B+ olarak listelenmiş. A kademe olsa direkt ASUS'a yapışacaktım aslında.
FSP PTM Pro 1200 ( ATX 3.0 ) = 11.000 TL
ASUS ROG STRIX 1200 Platinum = 13.000 TL
@Oreki hocam sizle geçen konuşmuştuk. Yeni konu açınca konuşalım dediniz. Fikirlerinizi bekliyorum.
@Andar Han hocam sizin de düşüncenizi merak ediyorum.
Teşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.
Bildiğim markalar ASUS, FSP, Corsair. Bu markalardan bir PSU almakta kararlıyım. Diğer markaları bilmiyor oluşum o markaları kötü yapmaz bunun farkındayım. Fakat kafa rahatlığı daha önemli benim için.
Model olarak 2 tane PSU var aklımda.
ASUS olanın artısı ATX 3.1 (12V-2x6 ) girişi olması. Eksisi ise PSU tier List'e göre B+ almış.
FSP olanın artısı, PSU tier List'e göre A+ almış. Eksisi ise ATX 3.0 olması.
Açıkçası ekran kartını takarken hata yapıp tam olarak takamamaktan korkuyorum. 12V-2x6 bu konuda daha güvenli olduğu için ASUS olanı alasım geliyor. Fakat onun da kademesi B+ olarak listelenmiş. A kademe olsa direkt ASUS'a yapışacaktım aslında.
FSP PTM Pro 1200 ( ATX 3.0 ) = 11.000 TL
ASUS ROG STRIX 1200 Platinum = 13.000 TL
@Oreki hocam sizle geçen konuşmuştuk. Yeni konu açınca konuşalım dediniz. Fikirlerinizi bekliyorum.
@Andar Han hocam sizin de düşüncenizi merak ediyorum.
Teşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: