Arkadaşın daha önce açtığı konulardan ve başlığa yola çıkarsak en az 4080+ veya 5000 serisiyle sistem topladığı belli. "End Game" biraz garip dursa da "High-End" demek istediği çok bariz.
Arkadaşın daha önce açtığı konulardan ve başlığa yola çıkarsak en az 4080+ veya 5000 serisiyle sistem topladığı belli. "End Game" biraz garip dursa da "High-End" demek istediği çok bariz.
Asus Thor modellerini şahsen tavsiye etmiyorum. Tamir edilemiyor. Alınmaması gereken modellerden birisi. Asus Thor, Loki ve Strix modelleri. Genelde uzun vadede mosfet yakıyorlar. Elimde tamire gelen 30'a yakın var bu modellerden hepsi de asus tarafından kullanıcı hatası ile garantisi yakılmış. Şahsen FSP alırdım.
Arkadaşın daha önce açtığı konulardan ve başlığa yola çıkarsak en az 4080+ veya 5000 serisiyle sistem topladığı belli. "end Game" biraz garip dursa da "high-end" demek istediği çok bariz.
ASUS Thor modellerini şahsen tavsiye etmiyorum. Tamir edilemiyor. Alınmaması gereken modellerden birisi. ASUS Thor, loki ve STRIX modelleri. Genelde uzun vadede MOSFET yakıyorlar. Elimde tamire gelen 30'a yakın var bu modellerden hepsi de ASUS tarafından kullanıcı hatası ile garantisi yakılmış. Şahsen FSP alırdım.