UnkownTecho

Uzman

Arkadaşlar normalde işlemcimi değiştirmeyi düşünüyordum fakat sonra vazgeçtim. Çünkü yeni ekran kartı satın aldım, bütçe sıkıntım yok fakat PSU değiştirsem mantıklı mı olur? Şu an kullandığım Raijintek 850+ PSU var, 1200W PSU alıp taksam nasıl olur? 7800X3D + RX 7900 XT Nitro ekran kartım var çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleriye dönük dediğin anca 5090 ya da 6000 serisi için geçerli olabilir. Bütçenize göre siz karar verin, ama şu an gereksiz masraf bence.

Zararı falan olmaz, o konuda için rahat etsin.

Kardeş bu işlerin ileriye dönüklüğün bir sınırı yok. O zaman ileri dönük olsun diye Mart ayında 9070 al. Yani aşırı gereksiz bir harcama yapmış olursun.

İleriye dönük dediğin anca 5090 ya da 6000 serisi için geçerli olabilir. Bütçenize göre siz karar verin ama şu an gereksiz masraf bence.

Zararı falan olmaz, o konuda için rahat etsin.
AMD seviyorum hocam :D

İleriye yönelik olarak 1000 veya 1200W yapabilirsiniz hocam. O sistem için 850W yeterli olacaktır ama bütçeniz varsa alabilirsiniz.
Bunu mu alayım yoksa ilk attığımı mı alayım ne gibi farkları var?

850W fazlasıyla yeter arkadaşlarında dediği gibi fakat ileriye yönelik 1200W neden olmasın, kafanızda rahat eder.
NZXT-FSP-MSI-ASUS-CORSAIR markaların dışına çıkmayın Watt-Fiyat olarak hangisi uygunsa o markadan alın PSU önemli bileşen.

MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+Gold Full Modüler Power Supply 9k fiyatı var.

1000W PSU'larda var 7k civarına ama bu daha mantıklı bence ileriye yönelik ise.

850W fazlasıyla yeter arkadaşlarında dediği gibi fakat ileriye yönelik 1200W neden olmasın, kafanızda rahat eder.
NZXT-FSP-MSI-ASUS-CORSAIR markaların dışına çıkmayın Watt-Fiyat olarak hangisi uygunsa o markadan alın PSU önemli bileşen.

MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+Gold Full Modüler Power Supply 9k fiyatı var.

1000W PSU'larda var 7k civarına ama bu daha mantıklı bence ileriye yönelik ise.
Raijintek de güzel marka hocam önerenler çok var.
Diğer markalar çok pahalıya satıyor sırf markalar diye.