İyi günler arkadaşlar,

Bu yılın kasım ayında indirimlerle beraber 125.000 TL'ye sistem toplamayı düşünüyordum ama daha önce sorduğum sorularda seneye AMD'nin AM6 soketine geçeceği ve RTX 5070 Ti Super ve RTX 5080 Super ekran kartlarının VRAM'inin artacağı ile ilgili bilgiler aldım.

Sizce beklemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu beklersiniz sonra AM7 soketi devrim yapacak derler, 6000 serisinin burada neyi kaldı biraz daha bekle derler.... Ben Nvidia 1000 serisi varken sistem almaya karar vermiştim dur dur diye diye en son başlarım yapacağınız işe diyerek 3000 serisinde kasamı anca toplayabildim, o insanlara kalsa hala bekliyordum...

Onu beklersiniz sonra AM7 soketi devrim yapacak derler, 6000 serisinin burada neyi kaldı biraz daha bekle derler.... Ben Nvidia 1000 serisi varken sistem almaya karar vermiştim dur dur diye diye en son başlarım yapacağınız işe diyerek 3000 serisinde kasamı anca toplayabildim, o insanlara kalsa hala bekliyordum...
Haklısın hocam sadece biraz pahalı bir işlemci alıcağımda asıl odağım ekran kartı değil işlemci ya 9950X veya 9900X gibi bir işlemci alacağım kaliteli bir anakart ile o yüzden biraz arada derede kalmıştım daha sonra soketten kaynaklı tekrar anakart almam gerekirse ileride diye

Dostum şöyle ifade ediyim; 1 ay önce Galax 5080'i 56K fiyat ile aldım... Şu anda 68K.. Kasım ayını beklersen çok geç olabilir.. He burası Türkiye hiç bir şey olmasa bile bir şeyler oluyor fiyat dengesizliğinde..