Bütçe
1250
Hocam alınabilir fakat size GameSir Nova Lite modelini de önerebilirim. İki model de benzer özelliklere sahip.
GameSir Nova Lite'ın kalitesinden eminim çünkü aynı model bende de var ve yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Henüz bir problemini görmedim. Easy SMX X15 modelinde RB ve LB tuşlarında temassızlık yaşanabiliyor diye biliyorum.

Hocam alınabilir fakat size GameSir Nova Lite modelini de önerebilirim. İki model de benzer özelliklere sahip.
GameSir Nova Lite'ın kalitesinden eminim çünkü aynı model bende de var ve yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Henüz bir problemini görmedim. Easy SMX X15 modelinde RB ve LB tuşlarında temassızlık yaşanabiliyor diye biliyorum.

WhatGeek sitesinde 1200 TL'ye Nova 2 Lite da var. O da çok güzel bir kol.

Evet hocam gördüm. Bu modelde ek olarak triggerlarda uzunluk değiştirilebiliyor ve 1000 Hz gibi oldukça iyi polling rate e sahip. Bu arada normalde PS4 kolları bildiğim kadarıyla 400-500 Hz de çalışmakta.
PS kolları 250 Xbox ise 125 Hz kullanıyor. Nova 2 Lite fiyatına göre cidden çok üstün bir kontrolcü. PXN-P5 var, yurt dışında tek rakibi. Onun da önünde bir kol 4 arka buton ve gyro olmaması dışında.

EasySMX X15 yerine @Katipke hocamın önerdiği kontrolcüyü almanız daha iyi olur.
EasySMX X10 da var,1400' onu da alabilir.