1250 TL'ye EasySMX X15 alınır mı?

Bütçe
1250

bektasing

Uzman
Nintendo Switch'te 20 FPS FIFA oynamaktan bıktığım için PC'ye geçme kararı aldım ama bana gamepad lazım. Sizce EasySMX X15 1.250 TL fiyatıyla en mantıklı seçenek mi?

Hocam alınabilir fakat size GameSir Nova Lite modelini de önerebilirim. İki model de benzer özelliklere sahip.
GameSir Nova Lite'ın kalitesinden eminim çünkü aynı model bende de var ve yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Henüz bir problemini görmedim. Easy SMX X15 modelinde RB ve LB tuşlarında temassızlık yaşanabiliyor diye biliyorum.

WhatGeek sitesinde 1200 TL'ye Nova 2 Lite da var. O da çok güzel bir kol.

WhatGeek sitesinde 1200 TL'ye Nova 2 Lite da var. O da çok güzel bir kol.

Evet hocam gördüm. Bu modelde ek olarak triggerlarda uzunluk değiştirilebiliyor ve 1000 Hz gibi oldukça iyi polling rate e sahip. Bu arada normalde PS4 kolları bildiğim kadarıyla 400-500 Hz de çalışmakta.

Evet hocam gördüm. Bu modelde ek olarak triggerlarda uzunluk değiştirilebiliyor ve 1000 Hz gibi oldukça iyi polling rate e sahip. Bu arada normalde PS4 kolları bildiğim kadarıyla 400-500 Hz de çalışmakta.
PS kolları 250 Xbox ise 125 Hz kullanıyor. Nova 2 Lite fiyatına göre cidden çok üstün bir kontrolcü. PXN-P5 var, yurt dışında tek rakibi. Onun da önünde bir kol 4 arka buton ve gyro olmaması dışında.

EasySMX X15 yerine @Katipke hocamın önerdiği kontrolcüyü almanız daha iyi olur.
EasySMX X10 da var,1400' onu da alabilir.

Açıkçası benim aklıma en çok yatan model Nova 2 Lite oldu. Uzun bir süre sizi götüreceğini düşünüyorum.

Wgnew5 kodu ile 5 dolar indirim oluyor ve kargo dahil 31 dolara geliyor. Not kısmına satın almadan önce tc yazmanız yeter vergi çıkmıyor bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…